Bujanec tvrdi da ekipi iz Možemo smeta i ovaj mural, objavio je prepisku

29.10.2021. 13:14:00

PA JE LI TO STVARNO NAJVEĆI PROBLEM U GRADU?

Televizijski voditelj Velimir Bujanec tvrdi kako je članica platforme Možemo tražila uklanjanje još jednog murala. 

Objasnio je o čemu je riječ u objavi koju prenosimo u cijelosti. 

"MOŽEMO PROTIV ZVONE BOBANA: Smeta im još jedan mural u Novom Zagrebu?!

TOMAŠEVIĆEVA EKSTREMNA LJEVICA NASTAVLJA RAT PROTIV BBB-a, SIMBOLA DINAMA I HRVATSKE: Katarina Jovanović iz Možemo zatražila uklanjanje murala Zvone Bobana sa škole u Savskom Gaju?!

Nakon što su naložili skidanje murala posvećenog Vukovaru, lijevi ekstremisti iz Možemo zatražili su skidanje još jednog, u istom novozagrebačkom naselju – ovog puta na udaru se našla legenda Dinama, Zagreba i Hrvatske – Zvonimir Boban!

Katarina Jovanović, članica Tomaševićeve platforme Možemo, koja je bila na listi ekstremne ljevice za Vijeće Mjesnog odbora Remetinec, u e-mailu koji ima redakcija Bujice, a koji je poslala nadležnima iz Osnovne škole Savski Gaj, pored ostaloga, navodi: 'Ostalo je pitanje ravnatelju i vama svima koje nisam stigla postaviti, a odnosi se na murale na našoj školi. Smatrate li prikladnim da se na odgojno-obrazovnoj ustanovi nalazi mural na kojem jedna osoba nogom zamahuje na drugu?'

Očito, aludirajući na povijesnu scenu s Dinamovog stadiona, kada je kapetan Zvonimir Boban tijekom prekinute utakmice s beogradskom ‘Zvezdom’ stao u obranu naših navijača pred nasrtajem jugo-komunističkih milicajaca, Jovanovićka iz Možemo, još i docira: 'Molim Vas da me ne krenete sad učiti povijest i objašnjavete priču, jako dobro znam tko je na slici…'.

Iako smušeni gradonačelnik Toma Tomašević tvrdi da su prijave protiv murala podnijeli 'građani', mailovi kojima raspolažemo, u potpunosti ga demantiraju - pa ispada da su ti 'građani' zapravo – drugovi iz njegove platforme Možemo! U prvom mailu, predsjednik Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb, Tomislav Vukoja, drug iz Možemo, jasno navodi da su mu sporne 'dvije lokacije' u naselju Lanište, na kojima se nalaze 'neprimjereni graffiti'. U drugom mailu drugarica iz Možemo, Katarina Jovanović, otkriva koja je to druge lokacije i traži da se ukloni mural Zvone Bobana.

PHOTO: Preslik (ne baš pismenog) maila Katarine Jovanović iz platforme Možemo, kojoj smeta mural BBB-a postavljen u čast kapetana Dinama Zvonimira Bobana!", objavio je Bujanec.

Izvor: js/Direktno.hr/Foto:facebook

Izvorni autor: js/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.