Buktinja u Valpovu: 40 vatrogasaca bori se s požarom

22.04.2021. 20:56:00

Požar je izbio u tvrtki za preradu drva i stolariju u Valpovu, a vatrogasci su ga uspjeli ugasiti, no još saniraju požarište. Tek se treba obaviti očevid kako bi se utvrdio požar, a iz policije kažu da nema ozijeđenih

Vatrogasci su oko 17 sati dobili dojavu o požaru u Valpovu, a zapovjednik DVD-a Valpovo, Stjepan Koški, uz svoje vatrogasce prvi je izašao na teren, piše 24 sata .

Javio nam se usred gašenja požara.

- Nas vatrogasaca je ovdje 40-ak, ako ne i više! Vidim 10 vozila - rekao je.

Požar u Valpovu
Foto: čitatelj 24sata

Uspjeli su ugasiti požar, no područje još nije osigurano kako bi se mogao utvrditi uzrok požara

Glasnogovornik osječke policije Zoran Kon rekao je kako su vatrogasci iz svih obližnjih mjesta izašli na intervenciju. Naime, u Valpovu je izbio požar u tvrtki za stolariju i preradu drva, a prolaznici su ostali zapanjeni zastrašujućim prizorom.

Na sreću, u požaru nitko nije ozlijeđen.

- Očevid možemo raditi tek kada sve bude sanirano i sigurno. Sa sigurnošću mogu reći kako nema ozlijeđenih - rekao je glasnogovornik PU.

Požar u Valpovu
Foto: čitatelj 24sata

Kako pada mrak, očevid će se vjerojatno izvesti tek ujutro jer, kažu nam, još nije sigurno i očevid je najbolje raditi po danu.

Uzrok požara još je nepoznat.

Izvor: 24sata/ Foto: čitatelj 24sata

Izvorni autor: Marija Cindrić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.