Bulj: Izađite svi na izbore jer je Sinj toga vrijedan

18.05.2021. 17:41:00

Jedan od najaktivnijih saborskih zastupnika, zastupnik Mosta Miro Bulj, u drugom je krugu izbora za gradonačelnika Sinja, s komotnom prednošću u odnosu na Igora Vidalinu iz HDZ-a. Bulj je često u saborskim raspravama naglašavao važnost Cetinske krajine, a Sinjani su očito to nagradili iskazavši mu povjerenje velikim brojem glasova u prvom krugu lokalnih izbora. Evo što je Bulj o tome rekao putem skype veze za HRT-ov Studio 4.

Dojmovi su se nakon izbora slegli, ali i dalje se u gradu Sinju iščekuju dugoočekivane promjene. Sinj je, kao najpoželjnije područje za život u Hrvatskoj dugo bio zanemaren zbog nerada i nemara gradske uprave a i vertikale – od državne do gradske razine – koja je zanemarila potencijale i brendove koje Sinj ima. Sinjsku alku i Gospu sinjsku treba iskoristiti tako da kao brendovi budu vidljiviji i da doprinesu razvoju Sinja i budu na dobrobiti njegovih građana, rekao je Bulj, čiji je izborni slogan Sinj borbe vrijedan.

– Ja zaista vjerujem da ljudi više neće odlaziti iz Sinja. Pozivam ljude da se vrate živjeti u gradu Sinju i, naravno, poručujem onima koji će se vratiti da znaju da imaju gradonačelnika koji će se boriti za njih, rekao je.

Taktika za drugi izborni krug

Prvi put dogodio se povijesni rezultat što se tiče grada Sinja, prvi put HDZ nije dobio relativnog pobjednika. U Gradskom vijeću imam većinu, a kao kandidat imam ogromnu prednost. Tu je jednostavno bilo naroda koji očekuje promjene, a ja sam sve posvetio ovome narodu. Svoju nacionalnu prepoznatljivost dao sam narodu koji me poslao u Sabor i kad sam ušao u Sabor ušao sam sa sinjskom kapicom da se zna za koga ću se boriti i odakle dolazim. Toga se nikada neću stidjeti. Pozivam još jednom Sinjane – sto posto Sinj – izađite svi na izbore jer je Sinj toga vrijedan, poručio je Miro Bulj.

Izvor: narod.hr/PDN/Foto: Snimka zaslona

Izvorni autor: narod.hr/hrt

Autor: