BULJ NE ODUSTAJE: ‘Dođite svi u slobodni grad Sinj na doček Nove godine’

29.12.2021. 09:45:00

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj (Most) pozvao je građane da dođu u grad na proslavu i doček Nove godine.

Iako stožeri civilne zaštite pozivaju na oprez zbog epidemiološke situacije, Bulj je odlučio pozvati ljude na feštu.

Podsjećamo, Miro Bulj se oglušio na odluku Nacionalnog stožera civilne zaštite o uvođenju covid potvrda u javne ustanove.

Protivi se covid potvrdama

“Gradska uprava Grada Sinja neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode nego će svima izaći u susret pod jednakim uvjetima”, izvijestili su iz Mosta 15. studenog.

Sinjski gradonačelnik sada je odlučio i napraviti veliku proslavu, preporukama Stožera unatoč.

“Inače imamo bogat program i kulturni i zabavni. Imamo i klizalište! Advent smo imali, ali evo za Novu godinu pozivam sve, vidim da u Splitu svak se nećka. U Sinj u slobodan grad možete doći na doček Nove godine s Crvenom jabukom. Još jednom svi u slobodan grad Sinj, ne samo Sinjani i Cetinja, nego cijela Dalmacija, čekamo vas otvorenih ruku”, rekao je Miro Bulj i video objavio na svojem Facebook profilu.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Pixell

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.