Čestitka ministra Medveda Kunama

29.04.2023. 10:58:00

Kune su ponos Slavonije, ali i cijele Hrvatske, koju su branili od krajnjeg istoka do juga

Poštovani pripadnici Kuna, dragi prijatelji,

čestitam vam 32. obljetnicu 3. gardijske brigade! 

Kune su ponos Slavonije, ali i cijele Hrvatske, koju su branili od krajnjeg istoka do juga, dajući svoj doprinos u obrani i oslobađanju na bojištima diljem naše domovine.

Spremno ste se odazvali gdjegod je bilo potrebno, sudjelovali u mnogim akcijama i operacijama, u kojima ste dali golemi doprinos i podnijeli veliku žrtvu, a među prvima ste ušli u oslobođene Okučane.

Hvala vam na vašem doprinosu i žrtvi za domovinu, a čestitke upućujem i vašim nasljednicima, pripadnicima Tenkovske bojne Kune koji i danas u redovima Hrvatske vojske pronose slavu Kuna.

S posebnim pijetetom prisjećamo se poginulih i umrlih Kuna, u nadi da ćemo pronaći i sve naše nestale -  to je naš prioritet i naša obveza prema njima i njihovim obiteljima.

Dragi pripadnici Kuna, u Domovinskom ratu vodila nas je snaga zajedništva i bili smo spremni na velika djela. U takvom zajedništvu djelujmo i danas, za dobrobit naše domovine i našeg naroda.

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Izvorni autor: mh/Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.