Četnici i dalje pokušavaju pobiti Hrvate, usred Hrvatske

05.02.2021. 10:22:00

BUJICA DOZNAJE: Hrvatski branitelj i djelatnik HEP-a Darko Marelja, koji je nastradao u pakračkom napadu bombom, još je uvijek u induciranoj komi! Ima geler u glavi i liječnici se bore za njegov život!

Redakcija Bujice iz Pakraca je dobila vrlo zabrinjavajuće informacije. Hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata, Darko Marelja, koji je kao djelatnik HEP-a, prije tjedan dana, nastradao u bombaškom napadu u Pakracu, još se uvijek nalazi u induciranoj komi, a liječnici su ga više puta, nažalost - neuspješno, pokušali probuditi. Marelja ima geler u glavi i još desetak po cijelome tijelu, a za njegov život bore se vrhunski liječnici na zagrebačkom Rebru.

Podsjetimo, na trojicu djelatnika HEP-a, od kojih su dvojica bili hrvatski branitelji i dragovoljci, bombu u Pakracu bacio je 71-godišnji Milorad Arsenić, bivši pripadnik srpske paravojske, koji se '91. iz Zagreba otišao boriti u Zapadnu Slavoniju, na strani pobunjenika i agresora. Arsenić, čiji su identitet i biografiju iz 90-ih tzv. mainstream mediji pokušali zataškati, trenutačno se nalazi u istražnom zatvoru u Bjelovaru, a njegov zločin pojedini velikosrpski aktivisti, čak su pokušali i relativizirati…

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.