ČETNIČKI GRAFITI u svlačionici nakon gostovanja kluba iz Mirkovaca: “Treba ih izbaciti iz lige”

29.10.2019. 15:36:00

Nedoklan Ivan, Predsjednik kluba NK “Mladost Cerić”, koji se natječe u 2. županijskoj ligi Vukovarsko-srijemske županije objavio je fotografije iz svlačionice uz slijedeći tekst, nakon gostovanja kluba “Hajduk Mirko” iz Mirkovaca, mjesta koje je u Domovinskom ratu bilo jako četničko uporište:

“Nakon gostovanja seniora momčadi NK Hajduk Mirko sad u nedjelju kod nas, ovo smo zatekli u gostujućoj svlačionici nakon odlaska gosta. Krajnje nepoštivanje i pokazivanje karaktera. Svaka vam čast. Tko god da stoji iza toga nije mogao to sam učiniti jer ste se “držali zajedno” tj nije kriv samo POJEDINAC to je moralo vidjeti više igrača ili predstavnik ili trener gostiju.”

Nešto kasnije, Nedoklan je u komentare dodoao: “Kao predsjednik kluba u samoj organizaciji utakmice sve smo ucinili kako bi utakmica protekla u sportskom duhu, nismo isticali nikakva obiljezja, vodili racuna da nebude vrijedanja na nacionalnoj osnovi…ovaj cin isticanja njihova znakovlja je za svaku osudu.. kada smo se vracali iz progonstva cijelo, poruseno i spaljeno selo nam je bilo na isti nacin isarano.. nasi najmiliji su ubijani pod tim znakovljem.. nama to znakovlje vraca bol koju smo prozivljavali.. najmanje sto mozemo uciniti je da slucaj prijavimo policiji,sto sam i napravio.. ocekujemo njihov izvid te cu potom u svoje osobno ime ili u ime kluba podnjeti kaznenu prijavu protiv pocinitelja!

Neki od komentara pozivaju da se “Hajduka Mirka” izbaci iz lige, dok stanovita Aleksandra kaže,  “Mozda ste i sami napisali.da bi jedini pravoslavni klub u toj ligi ocrnili…”

Nešto kasnije, Nedoklan je u ime kluba postavio slijedeći status:

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.