Četnik Šešelj kreće u osvetu: “Popisujem Srbe kojima ću razbiti njušku, onda na red dolaze Hrvati, prvi je Škoro”

26.09.2019. 13:02:00

Četnik Vojislav Šešelj, vođa srpskih radikala ovih je dana nešto nervozan. Kako prenose srpski mediji stvara “crnu listu” sa Srbima kojima, kako kaže sprema porciju pakla, i kreće u totalnu osvetu. Poslije Srba na red dolaze Hrvati, a prvi je na “crnoj listi” Miroslav Škoro koji ga je nazvao ratnim zločincem.

Evo što je poručio:

“Još se nemam vremena baviti Hrvatima koji me nazivaju ratnim zločincem. Treba prvo da popišem sve Srbe koji su me tako nazvali i treba svima njušku da razbijem. Kad svim Srbima koji me nazivaju ratnim zločincem porazbijam njuške, onda ću prijeći na Hrvate. Ako su žene u pitanju ima da ih ošišam na ćelavo, nalijepim na njih katran i pospem perjem”, rekao je Šešelj za Alo.rs i objasnio tko su oni koji mu prišivaju takav epitet.

“Novinari iz pojedinih medijskih kuća, narodni poslanici, evo konkretno Aleksandra JerkovMarinika TepićBalša Božović… Ima ih da prostite, što bi naš narod, rekao – pun ku*ac”, zaključuje lider SRS.

Izvor: Nacionalno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.