CRNA SUBOTA NA HRVATSKIM AUTOCESTAMA: Već tri prometne nesreće, vozači se upozoravaju na oprez

07.05.2022. 09:22:00

STANJE NA CESTAMA

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 između čvora Oštrovica i Kikovica u smjeru Rijeke, vozi se uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat, izvijestili su u subotu iz HAK-a.

To nije jedina nesreća danas na hrvatskim autocestama. Druga se dogodila na autocesti A3 između čvora Sv. Nedjelja i čvora Jankomir u smjeru Bregane. Promet se vodi po dvije prometne trake, a vozi se uz ograničenje brzine 100 km/h.

Treća nesreća se dogodila na autocesti A7 između čvora Škurinje i čvora Orehovica smjeru mosta Krk promet se vodi usporeno jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i Lici. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Povremeni zastoji su na dionicama gdje traju radovi.

Na državnoj cesti DC3 kod Delnica zbog rupe na kolniku vozi se uz povećani oprez. Na graničnom prijelazu Bajakovo/Batrovci teretna vozila na izlaz čekaju tri sata.

Izvor: Dnevno.hr/ Foto: Pixabay (ilustracija)

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.