DANAS ĆE NEBOM GRMITI MIGOVI! Očekujte probijanje zvučnog zida u određenim županijama: Možda uhvatite i pogled na nekog od njih!

24.02.2021. 12:41:00

Na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske županije danas je moguće probijanje zvučnog zida zbog planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

“Piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila će migu srijedu, 24. veljače 2021. godine, u vremenu od 10 do 16 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida”, javlja MORH.

Tijekom provedbe planiranih letova i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te molimo građane za strpljenje i razumijevanje.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:7dnevno

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.