Danas djelomice sunčano uz prolazno povećanu naoblaku, a u Slavoniji je mjestimice moguća i slaba kiša

12.11.2022. 08:56:00

U većini krajeva djelomice sunčano uz prolazno povećanu naoblaku, a u Slavoniji je mjestimice moguća i slaba kiša. U unutrašnjosti ujutro magla koja će se ponegdje dulje zadržati. Vjetar slab, u gorju umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena do jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima. Najviša dnevna uglavnom između 10 i 14, na Jadranu 17 i 20 °C.

Vremenska prognoza za sutra

Umjereno do pretežno oblačno, ujutro u unutrašnjosti mjestimice s maglom. Kiša ponegdje u Dalmaciji, a lokalno i u gorskim predjelima. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, na sjevernom Jadranu vrlo jaka bura, a u Dalmaciji istočnjak i jugo. Minimalna temperatura zraka od 3 do 6, na Jadranu od 10 do 14 °C, a maksimalna između 9 i 12, na Jadranu 17 i 19 °C.

Izvor: DHMZ/Foto:screenshot/DHMZ

Izvorni autor: DHMZ/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.