Danas pretežno sunčano i toplije

20.07.2020. 08:59:00

U Hrvatskoj će danas prevladavati pretežno sunčano vrijeme, osobito na Jadranu. U unutrašnjosti povremeno umjerena do povećana naoblaka uz mogućnost za kratkotrajnu kišu ili poneki pljusak praćen grmljavinom, ponajprije u istočnim i gorskim krajevima, prognoziraju iz DHMZ-a.

Vjetar većinom slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 25 i 30 °C.

Sutra pretežno sunčano, danju u većini krajeva i vruće. U unutrašnjosti umjeren dnevni razvoj oblaka, a uglavnom u Gorskom kotaru moguć je poneki pljusak.

Vjetar na kopnu većinom slab, popodne mjestimice umjeren jugozapadni. Na Jadranu ujutro burin, popodne zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od 12 do 17, na Jadranu od 18 do 21. Najviša dnevna od 28 do 33 °C.

Izvor: DHMZ/PDN/Foto:aktualno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.