DEFICIT ZDRAVE PAMETI !!!

03.11.2021. 16:00:00

Nakon dugo vremena u jutarnjim satima upalila sam TV kako bi sjednicu Sabora pogledala i naravno, odmah sam zažalila kad se drug Pupovac za govornicim pojavio i jučerašnje preimenovanje Koranskog mosta komentirao !!!
Svojim plačljivim glasom izjavljuje kako policijska postrojba GROM-ovi to ne zaslužuju jer su u ratnom zločinu nad "nedužnim" i razoružanim rezervistima sudjelovali !!!
Još se žali, kako se obiteljima tih ubijenih rezervista ne dozvoljava da na tom istom mostu u znak sijećanja svijeće za svoje poginule zapale !!!
Međutim, taj ucviljeni "mirotvorac" ne govori što su ti njegovi "nedužni" srpski rezervisti na Koranskom mostu radili kao ni to; zbog čega su se na koranskom mostu nalazili i s kojom namjerom !!!
Ti "dobronamjerni" sigurno nisu došli pastrve i šarane iz Korane loviti već su do zubi bili naoružani u protivnom, da je bilo kako "mirotvorac" Pupi izjavljuje po njima se ne bi pucalo već se vatrom na vatru uzvraćalo što je u ratu normalno !!!
Zatim, kad su se za riječ i povredu poslovnika Miro Bulj, Stipo Mlinarić Ćipe i ostali javljali kako bi "mirotvorcu" na njegovo izlaganje odgovorili drug Jandroković je, bez da trepne svima i po dvije opomene podijelio iako ih je u izjavama prekidao što je krajnje drsko i bezobrazno !!!
Pa se pitam; jel mi tog vrlog Jandrokovića kao predsjednika Sabora samo za opomene plačamo kad ništa drugo ni ne radi osim što u Saboru braniteljima i domoljubima opomene dijeli ???
Sabor nam se doslovno u političko RUGLO pretvorio u kojem prevladavaju oni koji ovu Državu nisu ni željeli !!!
Sve u svemu, ova HDZ-ovska politika nikud i ničem ne vodi do smišljene propasti zemlje kako bi pojedinci svoje i tuđe apetite zadovoljili !!!
I za kraj, pitam se; jesam li u pravu ili u krivu kad izjavljujem; kako u našoj zemlji deficit zdrave pameti nedostaje ???
U protivnom, već odavno bi red u svojoj zemlji napravili kao što smo i 90-tih krvoločne četnike na svoje mjesto stavili !!!
Ali, za ovo jadno i nakaradno stanje u zemlji sami smo krivi jer, mi smo ti koji smo svim "hrvatskim" vladama i predsjednicima do sada dozvoljavavali da nam razni pupovci i njemu slični glavnu riječ u zemlji vode kao i to, da nas svakodnevno vrijeđaju i da nemilosrdno po našim SVETINJAMA gaze i pljuvaju !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.