Demokratski HSS na lokalnim izborima partner je HDZ-u

15.04.2021. 18:19:00

Zalagat ćemo se za dinamičniji nastavak započetih  i otvaranje novih projekata s ciljem unaprjeđenja i poboljšanja života žitelja OBŽ, poticati investicije i zapošljavanje te demografsku obnovu. 

Najmlađa politička stranka u Hrvatskoj – Demokratski HSS, čiji su osnivači dugogodišnji članovi HSS-a, osnovana je početkom ove godine i na predstojećim lokalnim izborima u svibnju u Osječko-baranjskoj županiji izlazi u partnerstvu s HDZ-om, odnosno strankom čija programska načela odgovaraju programu DHSS.

U mandatnom razdoblju 2017. – 2021. u Županijskoj skupštini Osječko-baranjske županije i u pojedinim jedinicama lokalne samouprave, svoje mandate započeli smo kao članovi HSS-a, međutim nakon raskola i izlaska iz navedene stranke te osnivanja DHSS-a većina su nastupali kao neovisni vijećnici. Svo vrijeme podržavali smo program HDZ-a te njihovih drugih partnera, i nakon razgovora s Ivanom Anušićem, predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a OBŽ dogovorena je suradnja s HDZ-a na zajedničkoj, programskoj platformi.

Naš cilj je, kao i u dosadašnjem političkom djelovanju, zastupati ona stajališta koja su na dobrobit svakoga čovjeka. Vratiti se i izvornim načelima gdje svoje značajno mjesto iznova imaju selo, seljak, poljoprivrednik, proizvođač hrane…

Nakon konstituiranja Županijske skupštine OBŽ zalagat ćemo se za dinamičniji nastavak započetih  i otvaranje novih projekata, posebice onih kojima je cilj unaprjeđenje i poboljšanje života žitelja OBŽ. Fokusirat ćemo se na poticanje investicija, a time zapošljavanje i demografsku obnovu.

Naša poruka građanima, članovima i simpatizerima DHSS-a je da svoj glas s punim povjerenjem daju HDZ-u i partnerima koji su i u prethodnom mandatu u Osječko-baranjskoj županiji pokazali i dokazali da znaju i mogu raditi na dobrobit svakog čovjeka.

 

Zvonko Pongrac

Povjerenik DHSS

za Osječko-baranjsku županiju

Izvorni autor: Demokratski HSS

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.