Denis Smajo: Aleksić nema dopuštenje za trgovanje glasovima Frankera! Veliko NE političkoj prostituciji!

03.01.2020. 19:03:00

Najpoznatiji borac za Frankere koje su banke prevarile nezakonitim CHF kreditima, nije mogao prešutiti politizaciju Udruge Franak i svrstavanje Gorana Aleksića uz bok SDP-a i Zorana Milanovića.

Prenosimo izjavu Denisa Smaje:

VELIKO NE POLITIČKOJ PROSTITUCIJI i ‘RATNOM’ PROFITERSTVU u slučaju FRANAK!!!

GORAN ALEKSIĆ I SNAGA NE PREDSTAVLJAJU POLITIČKE STAVOVE FRANKERA.

ZA TRGOVANJE GLASOVIMA FRANKERA NEMA NAŠE DOPUŠTENJE!

  • Dobro jutro Frankeri.

Nisam se htio miješati ovdje u grupi u politiku, trpim već neko vrijeme i šutim, međutim ipak moram reagirati.

Naime, OGRAĐUJEM se u potpunosti od svih navodnih “AKTIVISTA” i “VOLONTERA”, pa tako i od Gorana Aleksića, koji našu muku pokušavaju iskoristiti i na njoj politički profitirati.

Svjedoci smo da se u političkoj borbi HDZ-a i SDP-a Udruga Franak praktički preko Snage i Gorana Aleksića politički svrstala na jednu stranu. Meni je potpuno nebitno na koju stranu, reagirao bih danas potpuno isto da se spomenuti svrstao i na stranu aktualne Predsjednice. Meni je degutantno više gledati kako se naša borba iskorištava kako bi se pojedinci uhljebili u još jedan saborski mandat. Pri tome svima nama nanose ogromnu medijsku štetu i sramotu, što u konačnici može imati i negativan ishod na našu borbu protiv nezakonitog poslovanja banaka.

Ovakvo sumanuto ponašanje od Gorana Aleksića koji nas svojim ponašanjem sramoti u javnosti kao glavni predstavnik nas frankera, te koji se direktno uključio u kampanju jednog kandidata, vjerojatno je rezultat političke trgovine koju je dogovorio preko naših leđa, i to najvjerojatnije za cijenu dobrog i prolaznog mjesta na SDP listi za buduće parlamentarne izbore. Jer svjedoci smo da je na europarlamentarnim izborima Aleksić dobio samo 0,34% glasova, pa izgleda da je shvatio da se mora prodati za novi mandat u Saboru. Za mene je to pravo ‘ratno profiterstvo’, jer dok se mi borimo za naše ciljeve, za naše frankere, neki to pokušavaju iskoristiti isključivo za svoje interese, a pri tome nam još i čine štetu.

Napominjem na kraju, ovo nije nikakvo političko zauzimanje strana, ni za ZM ni za KGK, ovo je bila moja potreba da se od ovakvih stvari ljudski ogradim, to je na kraju krajeva i moja osobna politička higijena. Nakon svih ovih godina borbe, ovakav besramni pokušaj političke prodaje nas frankera me užasava. Uvijek sam tvrdio, naša borba može ići i političkim putem, ali taj put mora biti put političke neutralnosti, put tvrdoglavosti i upornosti, put političke neovisnosti, te put političke antikorupcije i antitrgovine.

Napominjem također da u komentarima budete pristojni, bez uvreda i bez političkog navijanja i reklamiranja, jer ću sve takve komentare brisati. Hvala.”

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.