Detektiv Braca: O otmici Mateja nisam razmišljao. Sve do sada...

10.02.2022. 10:27:00

MATEJA I DALJE TRAŽE

Detektiv Braca u svojoj emisiji analizira informacije o slučajevima nestalih i objavljuje što je on uspio saznati iz svojih izvora pa postavlja razne teorije. Sad je iznio novu u kojoj spominje moguću otmicu

Braca Zdravković, privatni detektiv u Srbiji, na svom kanalu na YouTubeu 'Čudne priče' objavio je novi video o Mateju Perišu, Splićaninu koji je nestao u Beogradu i traže ga preko mjesec dana.

Iznio teoriju o otmici

Detektiv Braca u ovom je poslu desetljećima, a radio je i na slučajevima koji su i misteriozniji od ovoga.  

Tako je nedavno otkrio kako je u mladosti naučio da u rijekama treba tražiti i uzvodno, a ne samo nizvodno, jer su imali slučaj kad je nestalog čovjeka zahvatio šlep pa su ga pronašli uzvodno na Dunavu.

Taksistu je možda pitao za smjer

Detektiv Braca u svojoj emisiji analizira dostupne informacije o slučajevima nestalih i objavljuje što je on uspio saznati iz svojih izvora pa postavlja razne teorije. Sad je iznio novu u kojoj spominje moguću otmicu.

- Matej je najvjerojatnije prilikom izlaska iz kluba Gotik znao s kim se nalazi. Pojavljuju se informacije da je na svom telefonu dobio lokaciju i mjesto. Kako je to sve navođeno Google aplikacijom, cijelo njegovo kretanje najvjerojatnije je išlo preko tih mapa. Google mu je ponudio tri opcije, on je odabrao prvu, a to je kretanje glavnim ulicama, jer je prvi put u Beogradu - rekao je detektiv Braca.
'Idemo teorijom da je Matej živ'

Potom je analizirao Matejevo kretanje u noći nestanka.

- Pratio je upute i trčao, prvo Karađorđevom pa je došao do Brankovog mosta i zaustavio taksi. Možda da pita gdje je restoran Savanova jer mu je mapa pokazivala lokacije koje ga bune. Stigao je do restorana, optrčao ga da bi bio siguran da je tamo i sišao na terasu ispred restorana. Tu je možda našao koga je tražio i ušao u čamac. Dosad nisam razmatrao otmicu kao opciju, ali sad i nju stavljam kao jednu od pretpostavki jer idemo teorijom da je Matej Živ - rekao je detektiv.

Pogledajte video: Detektiv Braca o Mateju


Izvor: 24sata/Foto: 24sata.hr/Youtube/Screenshot

Izvorni autor: 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.