Diljem Hrvatske dočekana Nova godina

01.01.2022. 08:42:00

Za razliku od dobrog dijela Europe gdje su dočeci na otvorenom u organizaciji gradova, zbog pandemije koronavirusa, bili otkazani u Hrvatskoj to nije bio slučaj

Zagrepčanke i Zagrepčani te gosti glavnog grada veselo su, uz pjesmu i ples, te spektakularni vatromet dočekali Novu godinu na Trgu bana Jelačića, a s njima je posljednje minute 2021. odbrojavao i poželio im sreću u 2022. gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Okupljene građane i goste Zagreba u Novu godinu uveo je Davor Gobac i Psihomodo Pop pjesmom "Sve će biti u redu", a to je bila i poruka zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića koji je Zagrepčankama i Zagrepčanima poželio sve najbolje i život "bez svih maski".

Dubrovčani i njihovi gosti, njih ukupno oko šest i pol tisuća, Novu su 2022. godinu dočekali na Stradunu uz koncert glazbenih skupina Vatra i Silente te uz spektakularni vatromet, a okupljenom mnoštvu čestitao je i dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: V. B./Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.