Diljem Zagreba osvanuli grafiti protiv predsjednika: 'Milanović udbaš. Koliko su ti Rusi platili?'

09.06.2022. 11:57:00

IŠARALI I FASADE

'Milanoviću od Hrvatske od*ebi i generale povedi', 'Milanoviću kaži Hrvatima kada ćeš pomilovati udbaše', neki su od grafita upućeni hrvatskom predsjedniku

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Zagrebu je dobio nove 'obožavatelje'. Naime, na nekoliko mjesta diljem grada u četvrtak ujutro su osvanuli grafiti s porukama upućenih predsjedniku, piše 24sata.

- Milanović udbaš - stoji na transparentu u Savskoj koji je snimio naš čitatelj. Nije da me zanima, ali neka se vidi što ljudi rade, kratko nam je prokomentirao.

Natpisi i grafiti uočeni su jutros na još lokacija, a Jutarnji piše kako se na zidovima podvožnjaka u Miramarskoj može vidjeti više njih:

'MILANOVIĆU KOLIKO SU TI RUSI PLATILI???', 'MILANOVIĆU OD HRVATSKE ODJ**I GENERALE POVEDI', 'STIPE MILANOVIĆ UDBAŠ SIN VRAĆA DUGOVE SINJANI!', 'MILANOVIĆU DOP JE U DALMACIJI NAJBOLJI' i 'MILANOVIĆU KAŽI HRVATIMA KADA ĆEŠ POMILOVATI UDBAŠE'.

Na fasadi dvorane Jehovinih svjedoka u Savskoj može se vidjeti i natpis 'MILANOVIĆ + MESIĆ = UDBAŠKI IGRAČI'. Na jednom zidu piše i 'MILANOVIĆ = UDBAŠ SINJSKI'.

24sata
Foto: čitatelj 24sata

Izvor: 24sata/ Foto: čitatelj 24sata

Izvorni autor: Domagoj Plantak / 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.