Dinamo igra utakmicu koja može baš sve prelomiti: Čeka ih sve, samo ne lagan posao

17.04.2024. 09:50:00

Hrvatska se u srijedu suočava s parlamentarnim izborima koji će odrediti političku scenu zemlje u sljedeće četiri godine, dok zagrebački Dinamo dočekuje Varaždin u utakmici koja također nosi značajne posljedice za budućnost kluba u bliskoj budućnosti.

Nakon susreta koji počinje u 17 sati na Maksimiru, tablica SuperSport HNL-a napokon će dosegnuti svoj konačan oblik, a svi će klubovi imati isti broj odigranih utakmica. Tada će postati jasno s kojih pozicija Rijeka i Dinamo ulaze u završnicu prvenstvene utrke. Podsjetimo, Dinamo i Varaždin trebali su se susresti već u petom kolu prvenstva, no zbog Dinamovih obaveza u Europi utakmica je odgođena za više od pola godine. Varaždin se pokazao kao čvrst protivnik Dinamu, koji je u prvom dijelu sezone u zadnjim trenucima izvukao bod u Varaždinu preko Emrelija, dok je na Maksimiru Dinamo pobijedio minimalnim rezultatom 1:0, uz Nevistićeva spašavanja pred kraj utakmice.

U zimskom prijelaznom roku Dinamo je dobio pojačanje iz Varaždina u vidu Brodića, što se pokazalo kao dobro ulaganje, no momčad iz baroknog grada sigurno ne dolazi u Zagreb s bijelom zastavom.

Dinamo trenutno bilježi veliki uspon forme s nizom pobjeda u domaćem prvenstvu i Kupu, dok Varaždin u posljednjih pet utakmica ima dvije pobjede, dva poraza i jedan remi.

Utakmica između Dinama i Varaždina na rasporedu je u 17 sati na Maksimiru, a prijenos možete pratiti u tekstualnom obliku na našem portalu.

Izvor: PDN/Foto:Snimka zaslona GNK Dinamo

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.