Dinamo otvorio jug navijačima: Spektaklu prijeti - nevrijeme...

04.11.2019. 11:32:00

Dva dana uoči utakmice u prodaji je ostalo još samo nekoliko tisuća ulaznica pa bi Maksimir mogao biti rasprodan, a to, u kombinaciji s otvorenim jugom znači više od 30.000 ljudi

Pobjedom nad Šahtarom u četvrtom kolu Lige prvaka u srijedu na Maksimiru, uz pobjedu Manchester Cityja nad Atalantom u Milanu, Dinamo bi osigurao proljeće u Europi drugu sezonu zaredom.

Interes navijača je ogroman, već prvog dana prodaje (subota) rasprodane su cijela zapadna i istočna tribina, a potom je planula i donja sjeverna tribina pa je u prodaji ostalo još nekoliko tisuća ulaznica za tribinu sjever gore.

Oni koji su propustili osigurati ulaznicu u prvom valu, dakle, još to mogu učiniti, a Dinamo je u ponedjeljak objavio i kako u prodaju pušta ulaznice i za južnu tribinu, inače namijenjenu gostujućim navijačima.

Prodaja ulaznica za tu tribinu na blagajnama kraj stadiona i internetu počinje u srijedu u podne. Cijena je, kao i za sjevernu tribinu, 120 kuna u pretprodaji do utorka, a u srijedu, ne bude li sve rasprodano, raste na 150 kuna.

Naime, navijači Šahtara nisu iskazali veliko zanimanje za dolazak u Zagreb pa su "modri", u dogovoru s policijom, odlučili dodatno proširiti kapacitet za domaće navijače, a Ukrajince smjestiti na južni dio zapadne tribine.

To znači da bi u srijedu oko 21 sat, kad krene lopta s centra, na Maksimiru moglo biti više od 30.000 ljudi.

Foto: GNK Dinamo

Veličanstven ugođaj moglo bi pokvariti vrijeme. Bolje rečeno, nevrijeme. Jer prognostičari za srijedu navečer najavljuju oluju koja bi trebala doći sa zapada. Nadamo se da će ipak pričekati da utakmica prođe. U svakom slučaju, idete li na utakmicu, ponesite kabanicu. 

Temperatura zraka trebala bi biti između 10 i 12 stupnjeva, dakle neće biti prehladno. A budu li dinamovci igrali dobro, nikakve vremenske nepogode neće pokvariti ugođaj.

Foto: AccuWeather

Izvor: 24sata/Foto:Jurica Galoić, Sanjin Strukić/PIXSELL, 24sata

Izvorni autor: Josip Tolić

Autor: