Dinamovac u kućnoj karanteni: Supruga mu boravila u Milanu

25.02.2020. 18:30:00

Supruga jednog od igrača prve momčadi Dinama boravila je tijekom vikenda u Milanu, a odmah po povratku nadležni su nju i supruga uputili u bolnicu Fran Mihaljević...

Bilo je samo pitanje dana kada će korona virus prijeći u Hrvatsku, a prvi zaraženi je mladić koji je bio u Milanu na utakmici Lige prvaka između Atalante i Valencije. 

U Italiji je već preko 280 zaraženih, najviše su pogođene regije Lombardija i Veneto, a sada se pojavilo i u Hrvatskoj. Supruga jednog od igrača prve momčadi Dinama je tijekom vikenda boravila u Milanu na modnoj reviji Philip Plein, a odmah nakon povratka nadležni su nju i supruga uputili u bolnicu Fran Mihaljević na daljnje pretrage.

View this post on Instagram

#MFW2020 thank you @philippplein for having us⚡️ #NOLIMIT$

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o Leyli i Izetu Hajroviću. Kontaktirali smo gospođu Hajrović odmah nakon saznanja, ali još nismo dobili odgovor.

Također, neslužbeno doznajemo kako se u kućnoj karanteni nalazi i Mario Gavranović. Dinamovci su imali slobodan ponedjeljak, a napadač se družio s Leylom i Izetom. O svemu se oglasio i Dinamo na službenim stranicama. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Nastavno na upite od strane medija, u nastavku donosimo priopćenje kluba.

Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. 

Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom.
Pravovremeno ćemo obavijestiti javnost o daljnjim događanjima.

Izvor: 24sata/ Foto:Ivan Vidaković/GNK Dinamo

Izvorni autor: Hrvoje Tironi, Zdravko Barišić

Autor: