Dinamovi navijači na putu kući: Razmatranje sigurnosti i logistike njihova povratka iz Grčke

10.12.2023. 11:22:00

Nakon puštanja iz zatvora u Grčkoj, 20 navijača Dinama, poznatih kao "Boysi", trenutno se suočavaju s izazovima vezanim uz njihov povratak u Hrvatsku. Iako su došli u Atenu pod policijskom zaštitom kako bi riješili dokumentaciju i organizirali transport, do sad, prema dostupnim informacijama, nitko od njih nije kupio avionsku kartu, piše 24sata.

Očekivanja obitelji ovih mladih muškaraca sada su usmjerena na pronalaženje najjednostavnijeg načina transporta bez presjedanja do Hrvatske. Grčka policija i dalje ih štiti, pružajući sigurnost do trenutka napuštanja zemlje. Postoji ozbiljna zabrinutost zbog mogućih opasnosti, posebice od potencijalnih napada ili zasjeda navijača AEK-a.

Unatoč tim izazovima, važno je naglasiti da su svi "Boysi" u dobrom zdravstvenom stanju i redovito su u kontaktu sa svojim obiteljima. Radi se o mlađim muškarcima koji nemaju policijske dosjee, što dodatno olakšava njihovu situaciju.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/arhiva/Bad Blue Boya

Izvorni autor: PDN/24sata/Emirat Asipi

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.