Disciplinska komisija HNS-a suspendirala suca Ivana Bebeka, a idućeg tjedna saznat ćemo kako će ova afera završiti

01.10.2021. 19:25:00

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza održala je u petak sjednicu na temu suca Ivana Bebeka i audio snimke koja je ovoga tjedna objavljena u medijima

Nakon objavljene snimke, predsjednik HNS-a Marijan Kustić prijavio je suca Ivana Bebeka Disciplinskoj komisiji koja je na današnjoj sjednici donijela odluku o pokretanju disciplinskog postupka te suspendirala Bebeka do donošenja odluke o eventualnoj kazni.

Disciplinska komisija zatražila je očitovanje Ivana Bebeka o ovom predmetu te će idućega tjedna na novoj sjednici donijeti odluku u ovom slučaju.

'Dali smo službeno priopćenje, pokrenuli disciplinski postupak, sve je na disciplinskoj komisiji. Mi iz Saveza to osuđujemo, postoji kodeks ponašanja na terenu i izvan njega, nećemo dopustiti ovakvu vrstu komunikaciju, ispričavam se svima koji su se osjetili prozvanima, gospodinu Duplančiću, navijačima Hajduka', rekao je u četvrtak za Novu TV predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Najavljivalo se da bi se kazna mogla znati već ovaj petak, ali…

'Mislim da će Disciplinska komisija odraditi svoj dio posla, šest -sedam dana i znat će se konačna odluka, Ne vidim da bi Marić (šef Komisije sudaca) trebao odstupiti, a o Bebeku će odlučiti komisija.'

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: D. S. / Foto: Vjeran Zganec Rogulja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.