DJEVOJKA IZ SPLITA KOJA JE POSLJEDNJA VIDJELA MATEJA: U suzama se kaje…

19.01.2022. 13:30:00

Dvadeset dana nakon početka potrage za nestalim Matejem Perišem oglasila se djevojka koju je Matej zvao u noći nestanka te se smatra posljednjom osobom koju je kontaktirao.

Djevojka je izjavila kako joj je žao što se nije javila na Matejev propušteni poziv koji je imala u 22.39 sati, kada ju nazvao iz kluba Gotik.

“Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer me možda zvao da mi kaže da dolazi u Beograd. Ja bih im rekla gdje da idu i što da rade”, izjavila je Splićanka kroz suze za TV Prvu.

Spomenuta djevojka je njegova prijateljica iz Splita, koja je u isto vrijeme također bila u Begradu sa svojim društvom. Tijekom Novogodišnje noći, dok je s prijateljima bio na večeri u restoranu u Beton Hali, vidio je na Instagramu da je i ona u Beogradu s prijateljima, te joj je poslao poruku, a potom ju je i zvao.
Matejeva prijateljica u razgovoru za TV Prvu, rekla je kako joj je to “najveća muka od svega”, obzirom da je zadnja osoba koju je Matej zvao prije nego je nestao te je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Screenshot/Kolaž Dnevno

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.