DO JUČER SU SLAVILI HRVATE, A SADA ŽELE DA ODU! Legende Vatrenih na udaru

07.03.2023. 18:05:00

Trolist sredine hrvatske reprezentacije Luka Modrić, Marcelo Brozović i Mateo Kovačić nalaze se u dosta nezgodnim pozicijama u svojim klubovima, iz kojih se sve češće čuje kako bi Vatreni trebali napustiti Real Madrid, Inter i Chelsea.

Problemi Vatrenih započinju nakon bronce u Katru, kada su nakon povratka u svoje klubove pali u formi i naišli na kritike struke i navijača.

Luka Modrić prolazi kroz turbulentno u Realu, sad već treći mjesec, svako malo je pod kritikama, a nakon boda protiv Betisa predsjednik kluba Perez zahtjeva od Ancelottija da ga postepeno miče iz momčadi, kao i Krossa.


Uz to Luka je naljutio klub zbog odaziva u reprezentaciju za kvalifikacijske utakmice za Euro pa je nekako teško za očekivati da će Perez produljiti ugovor kapetanu na još godinu dana.


Muke po Brozu

Marcelo Brozović muku muči s ozljedom već dulje vremena, a i od kad se zaliječio nikako da se ustali u prvih 11 Intera, već ulazi sa klupe pa se pretpostavlja kako mu je ovo zadnjih par mjeseci na San Siru.

“Hrvat je pokušao vratiti mjesto u početnih 11, no za to mora pronaći formu i, prije svega, stav koji je imao u zlatnim danima. Mnogi, čak i suigrači, smatraju da se promijenio, manje se smije”, piše La Gazzetta i dodaje kako je razljutio ljude u klubu kada je oporavljajući se od ozljede surađivao s Andrejom Milutinovićem, fitness trenerom koji je nekoliko mjeseci ranije dobio posao u  Milanu.




Mateo Kovačić isto u Chelseaju više nije neprikosnoven kao ranijih godina, a prije nekoliko dana spominjao se veliki interes Pepa Guardiola za Hrvata.

Chelsea prolazi jednu od većih kriza u zadnjih 10-ak godina, a novi vlasnici nekako ne vide više Matea u njihovim planovima za budućnost.

U svakom slučaju ovo ljeto moglo bi biti jako zanimljivo što se tiče Vatrenih, a sigurno će o odlukama za angažman ovisiti puno i nastupi u reprezentaciji na finalu Lige nacija.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Getty Images

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.