Doznajte tko su dobitnici županijskih nagrada: najvrednije priznanje ide postrojbi legendarne brigade Hrvatske vojske

03.05.2022. 10:43:00

Na elektroničkoj sjednici Županijske skupštine Šibensko-kninske županije donesene su odluke o dodjeli Nagrade, odnosno Grba Šibensko-kninske županije.

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine Nagrada Šibensko-kninske županije bit će uručena Udruzi 1. A satnije 113. brigade ZNG, a Grb Šibensko-kninske županije uručit će se profesorici Jasminki Paić.

Vijećnici Županijske skupštine donijeli su odluku o dodjeli Grba Šibensko-kninske županije Krsti Marku Arasu (posmrtno) te odluku o dodjeli Grba Šibensko-kninske županije mons. Nikoli Dučkiću (posmrtno).

Svečana sjednica Županijske skupštine Šibensko-kninske županije održat će se 17. svibnja 2022. godine, na Dan Šibensko-kninske županije.

Izvor: sibenski.slobodnadalmacija.hr/Foto: arhiva

Izvorni autor: sibenski.slobodnadalmacija.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.