DR. ANDRIJA HEBRANG: “Preživio sam politički atentat u režiji Josipa Manolića”

03.06.2023. 19:43:00

Ratni ministar zdravstva, dr. Andrija Hebrang, premijer Andreja Plenkovića i Matu Granića optužuju da su upravo oni izmislili pojam “duđmanizacija”.

Plenkovićev otac je nakon gušenja Hrvatskog proljeća poslan na Televiziju Zagreb, kako bi po nalogu Partije “uveo red” u program, a njegov sin je s Granićem nastavio slijediti nauk Marxa i Kardelja ,” rekao je dr . Andrija Hebrang tijekom gostovanja u tv emisiji Bujica na Z1.

“ Milanović je ponovio strašnu tvrdnju kako “na Bleiburgu nitko nije ubijen”” te pohvalio Jugo-partizane sa Sutjeske . Milanović vrijedi i iznosi neistine, a znamo i zašto – njegov je otac bio ortodoksni komunist, a on je čuvao Titov grob na Dedinju ”, rekao je Hebrang .

Profesor Hebrang komentirao je tijekom intervjua zambijsku osmorku, ali je govorio io ulozi duboke države.

“Ono što je Josip Manolić bio u Bjelovaru, to je oznaš radio Budo Lončar kod Zadre, a svi znamo koliko je još uvijek utjecajan… Politika detuđmaniziranog HDZ-a bila je da se proganja naše generale i aktivno surađuje s tužiteljstvom Carle del Ponte. Tada nisu pomagali Gotovini, nego su ga proganjali kao zvijer i opstruirali njegovu obranu, iako je bio nevin”, podsjetio je prof. Hebrang i dodao: “ Stipe Mesić lažno je svjedočio u Haagu protiv naših heroja, a Pernar je u Zambiji pokušao istjerati pravdu. Pogledajte samo izraz lica i tu silnu mržnju Peđe Grbina i njegovih drugarica i drugova… Da se ugaše svjetla na jednu noć, jugo-udbaši bi ga ubili !”

Hebrang je zamjerio ministru Medvedu što je 2017. godinu na proslavi Oluje s Thompsonom pjevao 'Bojnu Čavoglave', a sada, kako je rekao, polaže vijence s Pupovcem u Gruborima i plješće Tomaševićevoj Čavajdi zajedno s ministricom Ninom Obuljen.

Hebrang podržao Domovinskog skupskog pokreta u Slavonskom Brodu

Pogledajte kako Milanović ponovno vrijedi 'ZDS' i umanjuje žrtvu Bleiburga, a veliku Sutjesku i Titove komuniste ', upozorio je Hebrang i dodao:

“Haška presuda oficirima KOS-a i JNA – Simatoviću i Stanišiću, odgovornima za teški ratni zločin u Dalju, na HRT-u je bila vijest za drugu polovicu Dnevnika, a Plenković i Milanović šute o tome zašto su dvojica KOS-ovaca, koji su po nalogu Beograda širili teror na području Hrvatske i BiH – “netema” i tko iz hrvatskog pravosuđa štiti vojni vrh JNA od odgovornosti za ratne zločine počinjene devedesetih?!

Andrija Hebrang je, također, podržao vodstvo Domovinskog pokreta i pozvao narod da USTANE I OSTANE!

Izvor: cronika.hr/Foto:fah

Izvorni autor: cronika.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.