Drama na Sljemenskoj cesti: Jedan automobil je gorio, a drugi visio na rubu provalije

22.01.2023. 10:27:00

BILE SU KILOMETARSKE KOLONE

U subotu je bio pravi kaos na Sljemenskoj cesti jer su Zagrepčani u isto vrijeme krenuli na snijeg. Iza ponoći vatrogasci su imali dvije intervencije, požar na autu i drugi auto koji je bio na rubu provalije

Auto je planuo na Sljemenskoj cesti prema Zagrebu u subotu oko 00.24 sata, potvrdili su iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb.  Vatrogasci su na putu prema intervenciji naišli na vozilo koje je visilo na rubu provalije. Svi putnici iz automobila su bili vani na sigurnom, međutim prolaz je bio blokiran pa vatrogasci nisu mogli do automobila koji je gorio, piše 24sata.

24sata
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook

Auto koji je gorio su aparatom za gašenje požara ugasili su drugi vozači koji su priskočili u pomoć. Vatrogasci su zatim skočili u pomoć i krenuli s izvlačenjem vozila na rubu provalije. Nakon što su uspješno izvukli auto i omogućili prolaz, nastavili su do mjesta gdje je gorio auto te sve pregledali termo kamerom i provjerili još jednom.  Uzrok požara zasada nije poznat, a ozlijeđenih nije bilo.

Izvor: 24sata/Foto:Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook/24sata

Izvorni autor: PDN/24sata/Katarina Bitići

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.