Drama u Beogradu, napali hrvatskog sportaša: Neočekivani incident, udar na Hrvata kod hotela

23.04.2024. 10:24:00

UŽAS U SRBIJI

Nepotreban šok za hrvatsku reprezentaciju u Beogradu, nažalost dogodio se incident koji je zasjenio sudjelovanje naše odabrane vrste u srpskoj metropoli. Naime, Nikica Radonić, prvak Hrvatske, Europe i svijeta u kick-boxingu, u kategoriji full contact do 86 kilograma, napadnut je u ponedjeljak, prenosi Dnevno.hr.

Dakle, hrvatska reprezentacija sudjeluje u Beogradu na Europskom prvenstvu u boksu kojem je ovaj srpski grad domaćin od 18. do 28.travnja. Hrvatski borac slavio je prolazak u četvrtfinale, ali tu je proslavu pokvario napad.

Što se dogodilo? Izašao je iz hotela u kojem je bio smješten i onda se dogodio neočekivani incident. Na kraju je završio i na policiji gdje je prepričao što mu se točno dogodilo tog dana, a istraga samog incidenta traje.

Nije bio siguran jel’ ima nož

“Izašao sam iz hotela u kojem smo bili smješteni malo protrčati i vježbati u jednom trenutku u parku, prišao mi jedan tip s leđa s rečenicom „da vidim kako ti to radiš“, dok su me druga dva njegova pomagača opkolila. Nisam bio sto posto siguran da li jedan od njih ima nož.”, rekao je za Sportske novosti i dodaje:

“Izmaknuo sam se i prošao kraj ovog, dok sam se kretao izvrnuo sam nogu… Nisam pretrpio ni jedan udarac, ali sam „srušio“ nogu i završio na Hitnoj pomoći, poslije sam proveo dobar dio dana u policiji”. Taj događaj, nema sumnje, prilično ga je uzemirio uoči borbe sa svjetskim prvakom u crusier kategoriji do 86 kg Rusom Ataevim Sharabutdinom. Natekla mu je noga, ne može se baš nasloniti na nju, napad huligana nije očekivao.

Inače, brzo su reagirali iz Boksačkog kluba „Split“, pod čijom zastavom je Radonić postao prvak Hrvatske. Pitaju se s pravom, što bi se dogodilo da se nekom srpskom sportašu u Zagrebu nešto slično dogodilo. U svakom slučaju, istraga traje…

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Privatni album

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr/P.V.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.