Drama u Dubrovniku: Sin pucao na roditelje, u teškom su stanju

04.06.2020. 08:31:00

Nešto prije ponoći policija je opkolila Postranjsku ulicu u Dubrovniku. Nakon dojave o pucnjavi u obiteljskoj kući, policija je blokirala taj dio grada i pretraživala vozila

Dvoje je ljudi, 68-godišnjak i 67-godišnjakinja, teško ranjeno nakon pucnjave u kući u Dubrovniku u srijedu prije ponoći, a policija je ubrzo uhitila i 37-godišnjeg napadača koji se upravo nalazi na kriminalističkoj obradi.

Neslužbeno doznajemo da je sin pucao na roditelje. 

- Sinoć, 3. lipnja, u 23,05 sati u obiteljskoj kući u Postranjskoj ulici u Dubrovniku 37-godišnjak je iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici, javlja PU dubrovačko neretvanska.

- Ubrzo nakon pucnjave, muškarac je uhićen i trenutno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi, stoji zaključno u priopćenju.


Nešto prije ponoći policija je dobila dojavu o pucnjavi te je veliki broj policajaca blokirao Gruž. Policija je tragala za počiniteljem, a policajci su, piše Dubrovački dnevnik, provjeravali i unutar kafića prilikom potrage a građani su na društvenim mrežama objavljivali i kako je policija zaustavljala automobile na Dupcu, Gružu i Nuncijati i pregledavala ih. DuList je snimio blokadu i policajce s dugim cijevima koji pregledavaju vozila.

Uskoro opširnije...

Izvor: 24sata/Foto:DuList/screenshot

Izvorni autor: Tina Jokić, Marin Zdelar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.