Država ne želi da mediji šupu u Palmotićevoj zovu Frkinim podrumom

16.02.2022. 19:22:00

Iz Državnih nekretnina na redakcije medija u Hrvatskoj stiglo je priopćenje koje bi mogli svrstati u rubriku vjerovali ili ne. Naime, iz te državne tvrtke mole medije da podrumsku nekretninu u Palmotićevoj 24, koju koristi Zvonimir Frka Petešić, predstojnik Ureda predsjednika Vlade, a gdje je bio smjestio svoju biblioteku, ne nazivaju 'Frkin podrum'

'Povodom niza medijskih objava u kojima se podrumska nekretnina na adresi Palmotićeva 24 naziva „Frkin podrum“, lijepo vas molimo da koristite ispravnu tvrdnju, a to je da je riječ o podrumskoj radnoj prostoriji Državnih nekretnina.

Štoviše, još jučer je u više priloga na nacionalnim televizijama utvrđeno da ondje nema nikakvih predmeta još od početka radova. Svi predmeti, koji su bili privremeno smješteni u podrumskoj prostoriji, izmješteni su prije adaptacije koja je počela u listopadu 2021., znatno ranije nego što je ta tema ove državne nekretnine postala aktualna', navodi se u pripćenju.

Izvor: tportal.hr/Foto: Nova TV

Izvorni autor: V. B.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.