Dubrovački portal obrisao tekst u kojem napadaju Thompsona i ‘Čavoglave’

30.11.2019. 16:40:00

Marko Perković Thompson najavio je besplatan  koncert za hrvatske branitelje koji će se održati na Stradunu u Dubrovniku, 6. prosinca, na Dana dubrovačkih branitelja.

Organizator koncerta je Grad Dubrovnik, a ulaz na koncert je besplatan, objavljeno je na Thompsonovoj službenoj Facebook stranici.

Nakon  što je objavljena informacija o Thompsonovu koncertu portal Dubrovnik.net prozvao je pjevača, ali i grad Dubrovnik kao organizatora koncerta. U tekstu pod naslovom “Hoće li se Stradunom zaoriti  ZA DOM SPREMNI…”,  pitaju se “je li Grad izvođaču dao ikakve upute oko izvođenja pjesme “Bojna Čavoglave”, odnosno uzvika ZDS s obzirom na to da se pod tim uzvikom ubijalo i razaralo”.

Iz Thompsonova tima brzo su odgovorili na tekst dubrovačkog portala, a nakon brojnih negativnih reakcija na njihovu objavu, uredništvo portala je obrisalo tekst.

Thompson intenzivno radi na novom album koji se zove se Hodočasnik, promocija se očekuje krajem ove godine, a pjesma za koju mnogi vjeruju da će biti hit zove se “Egzodus”

Pjesma Egzodus govori o masovnom iseljavanju mladih iz Hrvatske, a tom nas pjesmom autor poziva da ostanemo na našoj rodnoj grudi i borimo se za Hrvatsku i za bolju budućnost.

Osim Egzodusa, poznato je da će se na albumu naći i pjesma posvećena Bleiburgu pa je za očekivati da će publika u Dubrovniku biti u prigodi čuti i neku pjesmu Thompsonova novog albuma.

Izvor: Maxportal/Foto:facebook

Izvorni autor: Megy M.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.