DVORSKE LUDE, I JEDINI KRALJ, U NASRTAJU NA HRVATSKO PRESTOLJE

18.12.2019. 18:15:00

Konačno je krenula i dugo očekivana kampanja za Hrvatsko prestolje, koje je ovaj puta privuklo hrpu psihića, cirkusanera, i onih sa osobnim, a ne Hrvatskim interesima. Gledam podugačak popis onih koji su od istomišljenika ili naivaca iskamčili potpise, i ne mogu vjerovati kojeg se je sve smeča uvuklo u pokušaju da zasjednu na Pantovčak. Pa zar sam za to branio Hrvatsku za ove kreature i nabi guzice koje bi je sad kao termiti rastočili. Većina njih trebali su, uz potpise priložiti i zdravstvenu potvrdu, o psihičkom stanju koje im mnogima  nije baš sjajno.

     Prva mi u oko upada kreatura koja se je kandidirala ispred zamislite Socijalističke radničke partije. Ime joj je Katarina Kata Peović partizanski nakot što je i za očekivati nakon stranke ispred koje se je kandidirala. Naj bitnije je to što je na prsa natakarila krvavo crvenu petokraku koju su na čelu nosili agresorski veliko srpski gadovi i pobili ili poklali na tisuće Hrvata. Naravno ta krvava petokraka zaštitni je znak UDB-e koja nam vodi državu zato je i ne daju skinuti. Pitam se odakle i ispod kojeg kamena je izmigoljio taj partizanski nakot i smrad zamućenog pogleda od mržnje na sve Hrvatsko. Zamislite ona bi branila prava Hrvatskog radnika možda jedino ako mu je did ili baba bili u partizanima. Naravno ukinula bi Katoličku crkvu, a vjerojatno bi prognala 80% katolika na Goli Otok. Naravno pederima i lezbama širom bi otvorila vrata i financirala njihove derneke i odvratni razvrat. Ovom čudu svoj glas mogu dati jedino polu slijepi, i nagluhi partizani ako još koji igdje živi.

      I onda još bolje čitam dalje Dalija Dara Orešković kojoj su korijeni iz Ličke Široke Kule u kojoj su četnički agresori napravili neviđeni pokolj. Po svemu sudeći njena povezanost sa Srbima je očita jer srbadija ju zove naša Dara. I skupljala je lepa Dara kako je srbadija zove iz milja potpise oko poluslijepih starih Srba i Srpkinja diljem Like obećavajući im neku novu Srao Krajinu.   Nikad ta nije lijepo govorila, o Hrvatima i Hrvatskoj, a slušao sam je više puta. Jao si ga Hrvatskoj da ova kreatura dođe na čelo Hrvatske. Zamislite pustila bi lepa dara kako je srbadija zove emigrante da uništavaju Hrvatsku Liku, Kordun i Gorski Kotar. Ne da na granicu sa Bosnom ne bi poslala vojsku već bi sa granice povukla i policiju, iako u Ustavu republike Hrvatske striktno piše da svaki ilegalni prelazak državne granice mora biti kažnjen zatvorom. Naravno i ova kreatura bi zabranila sve aktivnosti Katoličke crkve. Naravno pobačaj je za nju normalna stvar kao i LGB-te zajednice, užas.

     Pošto sam krenuo sa ženskim kandidatima, ne mogu, a da ne spomenem aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarević. A što reći, o Kolindi pa ona je u grupaciji balansero, ili kako se kaže kak vjetar puše. Kolinda je pokušala balansirati, ili koketirati i sa lijevima i sa desnima. Pa je je da bi se dodvorila Jugoslavenskoj opciji za savjetnicu uzela ortodoksnu Jugoslavenku Mirjanu Hrgu koja je svojevremeno izjavljivala kao novinarka kako je Dubrovnik Srpski grad. Uostalom čini mi se da se Kolinda u naprijed predala što govore njene nespretno izgovorene izjave o kolačima Milanu Bandiću koje bi mu nosila u prdekanu. Nažalost draga nadam se bivša predsjednice niste imala stav koji bi branio Hrvatski narod, a ni Hrvatsku . I nije to sve, Kolinda koliko sam imao primijetiti na predizbornom skupu u Sisku ima ozbiljnih problema sa opijatima u opijate ja svrstavam i alkohol. Na tom skupu nekog čudnog pogleda arlaukala je sa pozornice užasne nebuloze. Kao ona je dogovorila negdje u svijetu da Hrvati za tipkovnicama svojih kompjutera zarađuju i do osam tisuća eura. To je stvarno čarolija, ali čarolija kad si pijan ili napušen, a ne rijetko na šmrkan .

       Krenimo sad sa muškim dijelom kandidata. Prvi mi nekako na red dolazi izvjesni Darijo Juričan tipični psihijatarski slučaj koji se je zamislite na silu htio transformirati u Milana Bandića Mikija. Navodno mu jednom prilikom Miki nije htio dati lovicu za neki njegov promašeni redateljski projekt i od tada ga mrzi. Zapravo cilj ove kampanje mu je razotkriti mito i korupciju Milana Bandića. Kao mi to već odavno ne znamo tko je Milan Miki Bandinjo. Uostalom mislim da će mu Miki Bandinjo doći glave. Na nedavnom sučeljavanju kandidata koji je organizirao Yutel ups HTV, tip je sa svojim floskulama bio dosadan kao proljev. Ma uzalud je trošiti riječi na tog imbecila, i nabi guzicu.

    Isti takav možda malo više sofisticiran, ali definitivno još jedan od pacijenata za Vrapče Ivan Pernar Hrvatski Robin Hud koji uglavnom sprečava deložacije partizanskih sinova i unuka iz stanova koje su njihovi dedeki ili tatice partizani oteli Hrvatima četrdeset i pete godine. Koje su ne rijetko kao vlasnike poubijali negdje pod Sljemenom. Tip bi legalizirao marihuanu jer napušeni Hrvatski narod ne bi vidio kako on vlada, moram priznati dobra mu je ideja. Osim što bi nas napušene marihuanom odvukao opet u neku novu Jugoslaviju. No ni na ovaj psihijatarski slučaj ne vrijedi trošiti riječi.

  Evo nam i Zagorca iz Klanjca Nediljka Babića on bi jadan ujedinio sve što hoda po ovoj nesretnoj Hrvatskoj zemlji partizane, ustaše pa HDZ-e i SDP-e. Naravno uz HDZ-e bi morao u ujedinjenje uvesti i njihove strateške partnere SDSS na čelu sa Pupavcem bez kojeg HDZ-e i Plenki ne funkcioniraju, ma sve bi on u isti koš, a možete si misliti kako bi ta kaša izgledala. Dok Nediljkovi sumještani kojima je načelnik opčine u Klanacu o njemu nemaju jedne dobre riječi, samo na upit što misle o Babiću kao predsjedniku samo odmahuju rukom. Mislim si ja nešto da taj moderni zagorski Gubec kad bi bio predsjednik države na mala bi vrata uveo neku novu Jugu ili ti toliko ofucano bratstvo i jedinstvo. Ma smrdi mi tu nešto na partnerstvo sa Milanovićem Zokom. No dosta i o njemu reći će to birači na izborima, no na anketama je politički mrtvac. Možda mu svog glasa da susjeda Bara jer joj svaki dan financira litru gemišta.

       Dejan Kovać je tip kojeg jedino ne kužim on je u ovu priču totalno zalutao, kak se kaže nit vrit ni mimo. Tip je totalno ne dorečen i očito je da svoje neuspjehe i frustracije koje je doživio, tamo negdje van naših granica kud se je skitao želi izliječiti, ni manje ni više nego mjestom predsjednika države, ma dajte najte he, he, he. Ma nije vrijedan riječi.

      I skoro pri kraju dolazim do pretilog sve Hrvatskog zaštitara i zaštitnika Ante Đapića kojeg je u svojim parlamentarnim izborima koristio kriminalac i uništavač Hrvatske Sanader Ive kao kukavičje jaje desnici. Naravno glasovi koje je maznuo Đapić desnici nisu ugrožavali Sanadera, i HDZ-e. Naravno Sanaderove metode koristi i Plenki Grozni te ovog debeljucu Đapića koji glumi velikog desničara koristi za isti cilj, a to je razbijanje desnice. No Hrvatski narod ma koliko ga zvali neukim, i ne pismenim kuži ovog gada i izdajnika pa mu neće dati puno glasova što govore već i predizborne ankete. Ma i o Đapiću se nema ništa pozitivno za reći, uostalom davno je on rekao sve o sebi mislim da nema više što. I njemu je u mislima samo laka i bez muke zarađena lovica.

       Je tu je i sudac valjda bivši mada se kaže jednom sudac uvijek sudac Mislav Kolakušić tip koji bi čim zasjedne na Pantovčak tražio plaću od sedamdeset tisuća kuna, opa. Naravno kod spominjanja svoje plače nije spomenuo plače Hrvatskih radnika koje bi nužno trebalo povisiti, no sebi je naj bitniji on. Ne znam dali je igdje u svijetu zapamćen slučaj suca predsjednika, mislim da nije, jer suci su navikli uvijek suditi. No ovaj spomenuti ušuljao se čak u Europski parlament zahvaljujući strančici koja ga je podržala da se istoj toj strančici više nikad nije javio dok je zasjeo u EU Parlament, to samo govori, o njemu kao čovjeku. No idemo dalje i o ovom sudiji reći će svoje mišljenje birači uskoro na izborima.

       Zoran Milanović zvan Zoka posebna je prića no nije ga teško opisati. Vrline su mu odvratna bahatost, narcisoidnost i gramzivost. Kao premjer Hrvatsku je bacio na koljena i još je Hrvatska na koljenima htjeli mi to priznati ili ne. Zoka ima više Hrvatske u džepu nego u srcu, zapravo u srcu mu nikad nije ni bila. Jer Zoran Milanović Zoka ima svog zločinačkog idola Tita i Jugoslaviju ka kojoj je uvijek težio kao i njegov drug iz omladinskih dana Plenki grozni. Ne nismo zaboravili što nam je radio taj imbecil naročito nama Braniteljima koji smo stvorili Hrvatsku koju nam sad pokušavaju rastočiti. I o Zoki će narod ukoliko nije kratkog pamćenja reći sve na ovim izborima.

     I na kraju, kralj estrade vrsni pjevač, kantautor, pa doktor ekonomske znanosti uspješni poduzetnik koji si sam financira kampanju jedan i jedini Miroslav Škoro. Blate ga koje kakvim primitivnim floskulama, zadiru mu u obitelj zapravo osjetila je UDB-a koliko je moćan pa ga nagazila. Njegova protu kandidatkinja Kolinda nazvala ga je sitnim tamburašem i zamislite dezerterom. A tko je dezerter? Dezerter je čovjek ili osoba koja usprkos mobilizaciji bježi sa ratišta sa naoružanjem. A Miroslav Škoro koliko ja znam niti je bio mobiliziran niti je bježao sa ratišta. Usput bi pitao Kolindu u kojoj je to postrojbi devedesetih bio njen Jakov? I nije li i on bio tih godina vojni obveznik? Pa po njenom je više od pola vojno sposobnih muškaraca u Hrvatskoj bilo dezerteri jer ratišta vidjeli nisu kao ni njen Jakša. Uostalom Škori koje kakve novinarske pro Jugoslavenske nabi guzice pera ne mogu odbiti. Uostalom zarekao sam se da političarima svoj glas više ne dajem, može pjevačima, glumcima može i uspješnim poduzetnicima ali političarima neeee….

M. Jaić

Izvorni autor: Mijo Jaić/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.