Efekt reprezentacije: Stanišiću skočila cijena više od osam puta čim je dobio poziv za A vrstu

13.10.2021. 17:20:00

Novi hrvatski A reprezentativac Josip Stanišić večer uoči svog debitantskog nastupa vrijedio je samo 400.000 eura…

Desni bek Bayerna i hrvatske reprezentacije Josip Stanišić bio je praktički nepoznat široj javnosti do starta tekuće sezone, a potom je u nekoliko mjeseci ugrabio svoje mjesto na desnoj strani obrane bavarskog giganta i Vatrenih.

Šef Bayerna Julian Nagelsmann pobrinuo se za njegov izlazak iz anonimnosti pruživši mu priliku u klubu, to mu je osiguralo i poziv Zlatka Dalića koji je njegovu tržišnu vrijednost uvećao više od osam puta.

Cijena na Transfermarktu mu je skočila sa 400.000 eura na 3.500.000 eura večer uoči njegovog debitantskog nastupa protiv Cipra.

U prvoj utakmici listopadskog mini ciklusa kvalifikacija za Katar odradio je punu minutažu, a protiv Slovaka Dalić ga je izvadio pri rezultatu 1:2 kako bi si dao opciju više u ofenzivi.

Stanišić možda nije oduševio one koji su od njega očekivali više s obzirom na klupski status, ali nije ni razočarao, zapravo odigrao je onako kako se i očekivalo, a s dvije seniorske kapice za Hrvatsku pod pojasom, tržišna vrijednost će mu sigurno ubrzo dodatno skočiti.

Izvor: gol.hr/Foto: Pixell

Izvorni autor: gol.hr/Foto:Igor Šoban

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.