ENGLEZI ‘RAZVALILI’ MOMČAD KOJA JE OTJERALA HRVATA: Fantastičan ulazak u Mundijal Gordog Albiona

21.11.2022. 17:14:00

Reprezentacija Engleske fantastično je otvorila nastup na SP u Katru. Opravdala je ulogu favorita na početku puta. Englezi su u prvom kolu skupine B sa 6:2 nadigrali Irance, a sve je bilo riješeno nakon prvih 45 minuta nakon kojij je bilo 3:0.  Golove su u tom dijelu utakmice zabili Jude Bellingham (35′), Bukayo Saka (43′) i Raheem Sterling (45’+2).

U drugom dijelu Saka je zabio svoj drugi pogodak, a strijelci su bili i Marcus Rashford te Jack Grealish. Dva gola za Iran zabio je Mehdi Taremi.

U pripremama za SP, nakon što je Skočić morao otići s iranske klupe, momčad je preuzeo iskusni Portugalac Carlos Queiroz, a prvi nastup u Katru bio je slab za 69-godišnjeg trenera i momčad koju vodi. U uvjerljivom porazu Irana sudjelovao je i Dinamov desni bek Sadegh Moharrami, koji je dobio priliku od prve minute i odradio je cijelu utakmicu.

U drugom kolu ove skupine, Englezi će se u petak sresti sa SAD-om, a Iranci će se nadati boljim vijestima nego u prvom susretu kad se istog dana sretnu s Walesom.

Amerikanci i Velšani večeras će odigrati svoj dvoboj u prvom kolu, s početkom u 20 sati po našem vremenu.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.