EPIDEMIJA U VLADI I ministar Ćorić pozitivan na koronu

08.11.2021. 15:57:00

Iz Vlade su izvijestili o još jednom ministru pozitivnom na koronu. Riječ je o ministru gospodarstva i održivog razvoja Tomislavu Ćoriću

'S obzirom da je razvio blaže simptome bolesti COVID-19, ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić testirao se na prisutnost koronavirusa. Nalaz se pokazao pozitivnim.

Ministar Ćorić osjeća se dobro te će ostati u izolaciji i obavljati svoje dužnosti od kuće, slijedeći upute liječnika i epidemiologa.

Ministar se testirao i uoči planiranog puta na klimatski summit COP26 u Glasgowu, gdje će umjesto njega, ispred Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja biti Dunja Mazzocco Drvar.

Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne štiti 100 posto od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Cjepivo dokazano štiti od težih oblika i ishoda bolesti.

Članovi Vlade i ostali vladini dužnosnici koji su se cijepili protiv COVID-19, uzimajući u obzir protek vremena od 6 i više mjeseci od primanja druge doze, pristupit će i docjepljivanju tzv. booster dozom, slijedom preporuka HZJZ, kako bi se produljilo trajanje zaštite. Više članova Vlade je to već i učinilo', stoji u priopćenju. 

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: V. P. P.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.