Evo gdje gledati borilački sraz 'El Animala' Hrgovića i Moline

07.12.2019. 09:08:00

Najočekivanija borba ove godine, uzvrat između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr., privukla je veliku pažnju, a prethodit će joj susret hrvatskog 'El Animala' Filipa Hrgovića i Erica Moline...

Filipa Hrgovića (27) u saudijskom gradu Diraji očekuje deseta borba karijere, protiv Erica Moline (37). Bit će to 10. profesionalna borba za Filipa u kojoj može zaraditi 15.000 dolara.

Foto: 24sata/PIXSELL

- Odradio sam odličan kamp, posve druga priča od Meksika, gdje nismo imali ni svlačionicu. Sad je to bio luksuz - ispričao je Hrgović za RTL, koji će u subotu popodne i prenositi borbu.

Gledatelji će ovaj susret moći uživo pratiti na glavnom kanalu RTL-a i RTLplayu. Od 17:45 sati počinje emisija iz studija, a od 18:40 sati izravni prijenos boks-meča Filipa Hrgovića i Erica Moline.

Nakon njih slijede susreti Britanca Dilliana Whytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5) te eliminacijski meč između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1), a potom - spektakl. 

Šlager večeri bit će uzvrat između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr. nakon što mu je potonji u lipnju ove godine svladao do tada nedodirljivog Joshuu i oteo mu sve naslove. Susret se očekuj u 21:40, komentirati će ga Filip Brkić i Željko Mavrović, dok će u studiju RTL-a biti Marko Vargek s Ivanom Habazin i Stjepanom Božićem.

FIGHT CARD: Prva borba u 16:30 

  • MAJID AL NAQBI - ILIA BERUASHVILI (4x3 min)
  • ZUHAYR AL QAHTANI - OMAR DUSARY (8x3 min)
  • MAHAMMADRASUL MAJIDOV-TOM LITTLE (8x3 min)
  • FILIP HRGOVIĆ-ERIC MOLINA (12x3 min)
  • DILLIAN WHYTE-MARIUSZ WACH (10x3 min)
  • ALEXANDER POVETKIN-MICHAEL HUNTER (12x3 min)
  • ANDY RUIZ JR-ANTHONY JOSHUA  (12x3 min)

Izvor: 24sata/Foto:REUTERS/Andrew Couldridge

Izvorni autor: Eva Grgić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.