Evo gdje gledati najbitniji meč u karijeri naše Ivane Habazin...

10.01.2020. 07:44:00

Nakon krvavih scena izvan ringa u listopadu, došlo je vrijeme za krvave scene u ringu. Claressa Shields opasno se okomila na Ivanu koja joj je samo odmahnula i rekla - jeftina si...

Prvo ljetno otkazivanje meča zbog ozljede Claresse Shield (9-0), a potom i listopadski incident spriječili su "najbolju boksačicu ikada" i Hrvaticu Ivanu Habazin (20-3)  da uđu u ring. Ipak, noć s 10. na 11. siječnja 2020. bit će napokon noć u kojemu će Amerikanka i Hrvatica kročiti u ring jedna nasuprot druge u Atlantic Cityju.

Ovoga puta kraj Ivane u kutu neće biti njen trener Ali Bashir, ali će doći na borbu.

Claressa danima prijeti Ivani: "Batine su je čekale još u listopadu. Nokautirat ću je, bit će to jedno posebno premlaćivanje, a sve zato što me ne respektiraš". Amerikanku nazivaju najboljom boksačicom koja je ikada kročila u ring i  velikim favoritom protiv Ivane, ali Habazin ne gubi nadu i kaže kako je Shields samo puno toga pričala, te da nije najveća boksačica nego najveća nasilnica.

Nakon događaju u Flintu, možda je Habazin pronašla i motiv više za dokazivanjem protiv Ivane.

Ovaj zasigurno zanimljiv susret možete pratiti na RTL televiziji u izravnom prijenosu od 3:25 minuta ujutro.

Na vaganju za spektakl u supervelter kategoriji 69.63 kg je pokazala vaga kod Shields, 69.17 kod Habazin. Gornja granica bila je 65.85 kg pa je Shields umalo otpala, a sve zbog problema s kojim se dugo muči - kilograma.

Ako Shields pobijedi Habazin, svjetsku prvakinju prema IBO-u u srednjoj kategoriji, postat će svjetska rekorderka, tj. nadmašit će uspjeh Ukrajinca Lomachenka i postati svjetska prvakinja u tri težinske kategorije u svega 10 borbi. 

Izvor: 24sata/ Foto: Fight Hype/YouTube

Izvorni autor: Eva Grgić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.