Evo gdje gledati susret Hrvatske protiv favorita za zlato na Euru

22.01.2022. 09:12:00

OD 20.30 SATI

Nakon loše predstave i poraza od Crne Gore (32-26), 'kauboji' imaju pred sobom najteži zadatak dosad. Čeka ih Danska, prema kladionicama prvi favorit za osvajanje prvenstva i momčad koja ne zna za poraz na Euru

Nova utakmica drugog kruga na Europskom prvenstvu je pred 'kaubojima', a valjalo bi isprati gorak okus neočekivanog poraza od Crne Gore (32-26). No, to neće biti lako jer je pre izabranicima Hrvoja Horvata moćna reprezentacija Danske.

Mikkela Hansena ne treba previše predstavljati, kao ni Niklasa Landina koji su i dalje glavna imena kod Skandinavaca, a na ovom Euru Danci još nisu izgubili. Naredali su pobjede protiv Norveške (32-25), Crne Gore (30-21), Slovenije (34-23), Sjeverne Makedonije (31-21) i Islanda (28-24), a sad ih čekaju 'kauboji'.

EHF 2022 Men's European Handball Championship - Main Round - Montenegro v Croatia
Foto: BERNADETT SZABO

Da, nisu naši reprezentativci u najboljem izdanju, ali nikad ne reci nikad. Korona virus i dalje diktira uvjete odigravanja turnira, tako na ovom susretu neće igrati David Mandić, a nadamo se da je to posljednji pozitivan test, barem prije ove utakmice. 'Kauboji' još imaju šanse za prolazak u polufinale, ali za to se treba poklopiti nekoliko scenarija.

No, svi padaju u vodu ako ne pobijede Dansku, rezultat protiv Nizozemske Islanda bit će važan, ali samo u borbi za plasman. Ipak, prvo treba gledati na susret protiv prvih favorita za osvajanje Eura prema kladionicama, a i velikim favoritima u ovom susretu. Koeficijent na pobjedu Hrvatske je 10, dok je na Dance omalenih 1,10 što bi značilo da bi pobjeda 'kauboja' bila ravna čudu.

No, jedno govore kladionice, a drugo je parket. Bilo kako bilo, podršku će imati naši rukometaši na tribinama dvorane u Budimpešti, ali i pred malim ekranima. Prijenos možete pratiti na RTL-u od 20 sati i 30 minuta, a emisija počinje u 19 sati i 25 minuta.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Izvor: 24sata/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Fabijan Hrnčić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.