Evo gdje gledati utakmicu Dinama i Tottenhama, hrvatski prvak ‘lovi’ zaostatak iz Londona

18.03.2021. 10:14:00

Nogometaši Dinama u četvrtak od 18:55 sati na Maksimiru dočekuju Tottenham, u uzvratnoj utakmici osmine finala Europa lige. Prošlotjedni susret u Londonu završio je pobjedom Tottenhama 2:0.

Glavni sudac utakmice je Davide Massa iz Italije kojem će asistirati Filippo Meli, Stefano Alassio i Michael Fabbri dok su za VAR zaduženi Marco Guida i Fabio Maresca. Kontrolor suđenja je Portugalac Vítor Manuel Melo Pereira, a delegat Emil Ubias iz Češke.

Momčad Dinama sigurno je uzdrmana i i zbog ostavke sportskog direktora i trenera Zorana Mamića koju je podnio nakon što mu je Vrhovni sud Republike Hrvatske potvrdio zatvorsku kaznu zbog izvlačenja novca iz Dinama. Njega je na klupi Dinama naslijedio dosadašnji pomoćni trener Damir Krznar.

“Sigurno da je za nas veliki gubitak što Zoran neće biti s nama, ali što je tu je, mi smo profesionalci koji se moramo snalaziti u svim situacijama, u svim izazovima i sportski je nadati se i vjerovati da sutra možemo napraviti iznenađenje”, rekao je u srijedu Krznar na konferenciji za novinare. Dodao je da će ‘s veseljem prihvatiti’ svaku sugestiju Zorana mamića, ako se javi.

“Vratili smo se iz Londona nakon vrlo dobre utakmice i dobre partije Tottenhama sa zaostatkom od 2:0, definitivno velik zaostatak, ali smatramo i vjerujemo da nije nenadoknadiv. Mislim da na Maksimiru možemo dati svoj maksimum, možemo ići i preko maksimuma i pokušati iznenaditi Tottenham, pokušati doći do nekakvog rezultata koji bi nas zadovoljio, a nas kao Dinamo zadovoljava jedino prolaz, dakle dostići ta dva njihova gola”, poručio je Krznar.

Dinamo će u sutrašnjem ogledu biti lišen usluga Joška Gvardiola i Sadegha Moharramija koji su nakon problema s ozljedama počeli trenirati, ali još nisu spremni za nastup. U utorak ujutro je održano i redovito testiranje nogometaša na COVID-19 te su svi rezultati bili negativni.

“Ne dolazimo u Zagreb braniti vodstvo. Pokušat ćemo pobijediti”, poručio je trener Tottenhama Jose Mourinho u srijedu uoči puta za Zagreb. Pobjeda iz prve utakmice, smatra portugalski trener, ‘nije kraj priče’. “Ako izgubimo 0-1, 1-2 ili 1-3 kvalificirali bismo se, ali ako prođemo dalje porazom neću biti sretan”, poručio je.

U Zagreb nije doputovao jedan od najboljih igrača Spursa Heung-min Son, koji se ozlijedio u 20. minuti gradskog derbija protiv Arsenala. Posljednje informacije govore kako Son nije teže ozlijeđen, no Mourinho ne želi ništa riskirati. “Hojbjerg je suspendiran, Rodon nije na popisu za Europu, Son je ozlijeđen, a Lo Celso se vratio. Ostali su svi na raspolaganju. Ne znam kada će se Son vratiti u sastav, ali sutra neće”, istaknuo je. Harry Kane, dvostruki strijelac iz prve utakmice, trebao bi nastupiti u Maksimiru.

Utakmicu Dinama i Tottenhama možete pratiti na kanalu Arena Sport 3 od 18:55 sati.

Izvor: Nacional.hr/PDN/FOTO:EPA/Neil Hall, Unsplash

Izvorni autor: Nacional/M.K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.