EVO KAKO SE HDZ BORI PROTIV KORUPCIJE: SUD ČASTI ODBIO IZBACITI JOSIPU RIMAC, traže dodatnu dokumentaciju!

04.06.2020. 13:27:00

Nakon što je jučer pokrenut stegovni postupak protiv Josipe Rimac i kninskog gradskog vijećnika Marinka Tokmakčije, danas je zasjedao Sud časti Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije.

Taj isti sud na sjednici je zatražio dodatno obrazloženje od županijskog ogranka te dodatni uvid u dokumentaciju, a tek nakon toga spreman je donijeti konačnu odluku, javlja N1.

Za donošenje odluke, sud ima rok od 90 dana.

Podsjetimo, ogranak HDZ-a jučer je pokrenuo stegovni postupak, a tom prilikom izvijestili su kako je situacija koja je nastala s dva članak ogranka, Rimac i Tokmakčijom, po ocjeni svih članova predsjedništva, štetna za stranku.

“Ne možemo tolerirati takve situacije”, rekao je tada Nediljko Dujić, član Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije. No za konačnu odluku im, očito, treba dodatno vrijeme iako je Plenković rekao da je ovo jasan slučaj.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:HINA/ Damir SENČAR/ ik

Izvorni autor: N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.