'Fakini' zaslužuju jaku podršku: Protiv Benfice na Maksimiru!

06.03.2020. 19:29:00

Iako je službeni termin utakmice četvrtfinala Lige prvaka za mlade bio u utorak, 17. ožujka, a pretpostavljalo se da će se igrati na Hitrec Kacianu, došlo je do promjene. Mladi 'modri' igrat će dan kasnije na Maksimiru

Maestralnom pobjedom protiv Bayerna nakon penala (8-7) mladi nogometaši Dinama izborili su četvrtfinale Lige prvaka, a polufinale će imati osigurati na glavnom terenu zagrebačkog stadiona! Odluka je to kluba, uz dopuštenje Uefe, a izabranici Igora Jovićevića tako će moguće imati veliku podršku s tribina Maksimira.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iako je prema rasporedu utakmica trebala biti u utorak, 17. ožujka s početkom u 14 sati na Hitrec Kacianu, potvrđeno vrijeme i mjesto odigravanja jest srijeda, 18. ožujka, s početkom u 18 sati na Maksimiru.

Prilika je to i za one koji rade, kako bi i nakon posla stigli doći podržati mlade nogometaše Dinama u lovu na polufinale elitnog europskog natjecanja. Cijene ulaznica još nisu poznate, a iz kluba poručuju kako će njihova cijena biti simbolična jer žele da što više ljudi dođe podržati dječake koji su to svakako zaslužili.

Pod 'heštegom zagrebački fakini' predstavili su iz kluba spomenutu utakmicu jer Dinamo već dugo vremena nije imao toliko Zagrepčana, a taj im je nadimak dodijelio trener Jovićević koji ih jako dobro poznaje.

Izvor: 24sata/ Foto: GNK Dinamo

Izvorni autor: Fabijan Hrnčić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.