Fešta u Sheratonu: Na proslavu 115 godina HAKS-a stigli Jean Todt, Jacques Villeneuve, Mate Rimac

25.04.2021. 08:57:00

Najbolji trenutak za proslavu u danima održavanja WRC-a Croatia Rally - HAKS proslavio veliku obljetnicu

Povodom 115 godina organiziranog automobilizma u Hrvatskoj, Hrvatski auto i karting savez organizirao je pod rigoroznim epidemiološkim mjerama svečanu večeru na kojoj su se osim domaćih poput Daniela Šaškina, predsjednika Organizacijskog odbora Croatia Rallyja i ljudi iz organizacije, okupila i velika imena svjetskog automobilizma i auto industrije.

Predsjedniku saveza Davorinu Štetneru i vodstvu HAKS-a posebni gosti bili su predsjednik FIA Jean Todt te bivši svjetski prvak Formule 1 Kanađanin Jacques Villeneuve.

image
115 godina organiziranog automobilizma u Hrvatskoj, Rimac C_TWO
 Damjan Tadić/CROPIX

Na svečanost je stigao i Mate Rimac u svom prototipu električnog prototipa C-Two koji je ispred zagrebačkog hotela privukao puno pažnje, a mogli su se vidjeti i ministar rada Josip AladrovićJelena Pavičić Vukičević...

image
115 godina organiziranog automobilizma u Hrvatskoj, Sheraton, Jean Todt
 Damjan Tadić/CROPIX

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Damjan Tadić/CROPIX

Izvorni autor: autoklub.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.