Fizičar Davor Pavuna - Tesla je Božji dar cijelom svijetu! (Video)

17.03.2020. 18:00:00

Takvih je malo u povijesti: Aristotel, Newton, Bošković, Euler, Einstein, von Neumann, Mozart..., uvjeren je hrvatski fizičar, izumitelj i vizionar Davor Pavuna, predsjednik Zaklade Teslin Svijet (Tesla world foundation), koji smatra da danasnja ‘prostitucija' njegovim imenom u neznanstvenim domenama Tesli bila neprihvatljiva.

Davor snimio je 6-minutni video o Nikoli Tesli.

“Mi dižemo Teslu,ali ne na ovaj piš-piš način, malo Tesla ovak, malo Tesla, medijski Tesla. Ne! Imamo najnovije Tesla tehnologije, ustvari tehnologije koje ni u ono doba on nije mogao do kraja razviti. Dakle Tesla je živ“!- kaže Pavuna koji je i nositelj odličja Danice hrvatske s likom Nikole Tesle.

Pavuna je uvjeren da Teslu svi imaju pravo slaviti, ali pritom napominje kako je potpuno neprimjereno svojatati ga na banalan način. Njegova su djela nagrade svima i povezuju čovječanstvo i narode, svakako nas ne razdvajaju, kaže Pavuna koji je s istomišljenicima iz Zaklade kupio zemlju u Smiljanu kako bi svjesno i sustavno, znanstveno i tehnološki širio znanje svijetom.

Uvidjevši gramzljivost vladajućih, Nikola Tesla je čak početkom 20. stoljeća namjerno zaustavio neke svoje eksperimente u nove tehnologije jer je smatrao da ljudi za sve takve ‘darove’ nisu spremni.

U svojim predavanjima, dr. Davor Pavuna uvijek naglasi kako mnogi očekuju neku (r)evoluciju koja će poboljšati stanje u zemlji i svijetu, no to ne će ići kroz političare (i demoNkraciju) jer je većina u manipulativnoj svijesti igara vlasti, ‘orangutanske’ moći i profita konzumerizma!

Ljubav, zajedništvo i suosjećanje u svakoj probuđenoj osobi su nužni da bi nam svima bilo bolje. A i znanstveno je poznato da od oko 60.000 misli u danu mi imamo 95 % negativnih (vidi primjerice knjigu dr. Nela Sršen ”Rak na Duši”).

Zato generirajmo pozitivne misli i vizije i akciju umreženja kvalitetnih osoba i kreirat ćemo postepeno bolje društvo. To zvuči kao ‘new age’ jer su mediji i jezik (pa, i znanost!) danas dominantni, ali je to ustvari nauk Isusa Krista, koji jasno poučava oprost i ljubav u akciji.

No, vratimo se Nikoli Tesli i skočimo u duhu npr. u 2100 godinu! Do tada budemo razumjeli Tesline vizije, a i puno više poput tzv. teleportacije koja je ustvari tele-manifestacija! Zasad u 2020. godini marljivi dragovoljci (a i ambiciozni poduzetnici!) postepeno poslaguju poneke Tesline post-kvantne ideje energetike i organizacije svemira, ali pritom skoro svi zanemaruju i njegove duhovne uvide, uvelike zato jer je i društvo medijski hipnotizirano u konzumerizam, a ne u plemenitu opću dobrobit čovjeka!

Uzmimo primjerice skoro sve energente koje danas koristimo, naftu, plin i benzin: mi ih zapravo i ne trebamo! Tesla u svojoj viziji nije trebao fosilne energente da bi pokretao svijet, koristio je samo sveprisutnu energiju svemira, dakle energiju nas samih i svih ‘konfiguracija’ koje se nalaze oko nas, poput ionosfere.

Mnogima je teško shvatiti nestandardnu viziju Tesle, djelomice jer zasad kao civilizacija premalo poznajemo cjelokupnu znanost; tek smo u kamenom dobu istinske pluri-znanosti. I u Hrvatskoj, svaki dan bi trebali brojni znalci na televiziji pojašnjavati ideje post-kvantne znanosti da bismo postepeno mogli razumjeti Teslino viđenje svijeta i čovjeka. No, tu i internet i brojni dragovoljci djeluju da bi se sve to postepeno ostvarilo i lokalno i planetarno.

Pripremio:

Ivan Remeta Johnny

Izvorni autor: Ivan Remeta Johnny

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.