FOTO Polaganjem vijenaca u Borovu obilježena 29. godišnjica ubojstva 12 redarstvenika

02.05.2020. 12:14:00

U Borovu je obilježena 29. godišnjica ubojstva dvanaestorice hrvatskih redarstvenika, pripadnika vinkovačke specijalne policije. Uz posebne mjere zbog epidemije, izaslanstva su pojedinačno, u razmaku od pola sata, položila vijence i zapalila svijeće kod spomen-obilježja u središtu mjesta.

Komemoracija je održana u povodu 29. obljetnice ubojstva dvanaestorice hrvatskih redarstvenika u Borovu, prijeratnom Borovu Selu.

Iz PU vukovarsko-srijemske, koja je uz MUP organizator komemoracije, izvijestili su prije događaja kako će iznimno, a sukladno epidemiološkim mjerama ograničavanja okupljanja za vrijeme trajanja pandemije, odavanje počasti žrtvama proteći bez brojnih svečanih i sportskih aktivnosti, prenosi HRT.

Vijence su položila državna izaslanstva na čelu s potpredsjednikom Vlade i ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.