(FOTO) VUKOVAR: VANDALI U BRŠADINU PODIJELILI CESTU NA SRPSKU(RS) I HRVATSKU!…NA REDU JE POLICIJA…

26.02.2020. 17:50:00

U subotu 22.veljače nepoznati vandali u selu Bršadin obilježili su crvenom bojom cestu četničkim simbolom i tako podijelili selo na hrvatski dio i dio koji je njihova nikad dosanjana RS Krajina…

Bršadin se nalazi u neposrednoj blizini Vukovara i sela Nuštar. Mjesto je to gdje ima jako malo Hrvata, a mnogi su Hrvati imali ovakve situacije šaranja četničkim simbolima po svojim kućama ,prozorima i kapijama, što hrvate na tom području ponovo uznemirava i asocira na dane užasavajućih stradanja devedesetih…Uznemireni smo, kaže za Braniteljski portal hrvatski branitelj Vukovara, kako ne bi bili. Oni ne odustaju…Nadam se da će policija brzo pronači počinitelja ili počinitelje, rekao jeza Braniteljski portal hrvatski branitelj koji je želio ostati anoniman.

Sad su se nepoznati počinitelji drznuli podijeliti Bršadin na Hrvatski i srpski dio ovim (RS-Hrvatska) simbolima koji zasigurno neće doprinijeti miru i suživotu u Bršadinu i okolnim selima i Vukovaru…Nadajući se kako će hrvatska policija odraditi svoj posao te pronaći ove vandale i provokatore, ma tko oni bili, i napokon nekima pojasniti da je Bršadin Hrvatska, jednako kao i sva druga mjesta u okolici Vukovara te da ovakvim neprimjerenim simbolima koji asociraju na strašne dane srpskog, četničkog i JNA uništavanja, ubijanja, silovanja, likvidacija Hrvata po Vukovaru i svim okolnim mjestima, više nikada nema mjesta u Hrvatskoj.

Prva foto-screenshot-Google-maps

Foto-A.K. Braniteljski portal
Foto-A.K. Braniteljski portal

Izvor: Braniteljski-portal.com

Izvorni autor: M.M.Viribus unitis

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.