GADLJIVO DO NEBA !!!

04.08.2021. 09:35:00

Vladajući i mediji kao da se takmiče tko će od njih više obilježavanje Dana OJUJE u Kninu popljuvati i nebitnom je prikazati !!!
Pa tako, i jedni i drugi javnost "zabavljaju" s tim zašto vrli Milošević iz SDSS-a ove godine u Kninu neće biti nazočan ???
A zatim, sve medijske oči uprte su u druga Pupovca jer on Hrvatskom narodu lekcije o svojih par žrtava iz nekog sela drži još dodaje, kako bi Oluja trebala biti čin pomirenje a ne razdvajanje ta dva naroda !!!
I naravno, bez njegovog komentara o zabrani našeg ČASNOG pozdrava ZA DOM SPREMNI ta njegova tiskovna bila bi bljutava pa se "žedni" mediji nakon njegovog bljutavog obraćanja nama ni vode ne bi mogli napiti a kamoli likovati !!!
S toga, ucviljenom Pupovcu koji sve hrvatsko osim "ustaških" kuna prezire i mrzi pa tako i "žednim" medijima javno par pitanja postavljam a glase;
Kako se zove zemlja u kojoj živite ???
U kojoj zemlji za kruh zarađujete ???
U kojoj zemlji se krvavi rat vodio i tko je agresor u toj zemlji bio ???
Čija su sela i gradovi do temelja porušena i spaljena i tko je to učinio ???
Tko je te silne zločine po Vukovaru, Škabrnji i ostalim mjestima po Ljepoj našoj zvijerski počinio ???
Zar je ucviljeni Pupovac bitniji od hrvatskih branitelja koji su za ovu zemlju krvarili i ginuli i koji su svojom krvlju i svojim životima ovu zemlju obranili ???
Pupovčevi četnici kao i njegova rođena brača bili su agresori i to u zemlji u kojoj su rođeni i koji su moj narod mučki ubijali !!!
I on pred Oluju bez imalo obraza i srama ima hrabrosti o svojim žrtvama govoriti ???
Agresor nikada nigdje na svijetu nije bio žrtva već, žrtva je onaj tko se od agresora brani ali, drug Pupi punu podršku od svog suhog zlata ima a zove se Plenki !!!
Zbog Pupovčevih četnika koje on zastupa i brani u ovoj zemlji pet godina KRVAVI RAT se vodio a ne u Srbiji da bi vi mediji dva dana pred Oluju raspravljali o tome; zašto vrli Milošević ove godine u Knin ne dolazi ???
Ali, ne spominjete na tisuće poubijanih hrvatskih branitelja a koji su braneći svoju zemlju od četničke ruke mučki pobijeni ???
Isto tako, svog lažno ucviljenog ljubimca koji svakodnevno vaše ekrani "krasi" niste pitali kako je moguće da on kao saborski zastupnik u Beograd za Dan Oluje odlazi a zatim, bez problema u zemlju se vraća pa tako i u Hrvatski Sabor ???
Zar je to normalno u zemlji koja sve ove godine njegove nezasitne apetite obilato hrani ???
Sve vas medije može i mora SRAM biti jer vi ste ti koji ucviljenom lažljivcu medijski prostor ustupate umjesto da se ponašate u skladu sa nazivom zemlje u kojoj živite i u kojoj i vi "gospodo" za kruh zarađujete !!!
Sve poduzimate da ZNAČAJ VELIČANSTVENE OLUJE ZASJENITE ali, zapamtite, hrvatski narod i Hrvatska Država ostaju i opstaju a političari se mijenjaju !!!
A tada, u pravno uređenoj Državi ni za vas ni za vašeg ucviljenog ljubimca kruha u ovoj zemlji neće biti !!!
I za kraj, poslužit ću se onom starom kako su naši stari govorili a glasi; prodale se ovce za velike novce ali, dođoše im crni dani pa se i ovce i novci netragom izgubili a taj scenarij, uskoro se i vama smiješi !!!
A tada, ni vune, ni ovaca a bome ni novaca neće biti jer, sve se u životu milo za drago vrača i to po principu kako došlo tako prošlo !!!
PA TAKO, JEDNOG DANA MOŽDA I VI SHVATITE KOLIKO STE BILI JEFTINI ???

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: fah

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.