General Glasnović: Ako Putin ima pravo na Ukrajinu i mi imamo pravo doći do naše povijesne granice na Drini!

20.03.2022. 09:45:00

General Željko Glasnović se na svom facebook profilu, gdje često na sebi svojstven, zanimljiv način analizira društvena zbivanja, osvrnuo na aktualnu situaciju u Ukrajini. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Ako Putin ima pravo na Ukrajinu onda i mi imamo pravo doći do naše povijesne granice na Drini. Japanci također imaju pravo izvršit pomorski desant na Kurilske otoke koje im je Staljin oduzeo 1945. god. Danci isto tako imaju pravo na zapadni dio Engleske jer su bili tamo u 9. stoljeću. Nijemci isto imaju pravo na Kalinjingrad (bivši Königsberg).

Ne zaboravimo da je nekad i Polish – Lithuanian Commonwealth: Poljsko – Litavska Unija koja je postojala od 16. do 17. st. bila najveća zemlja u Europi dok je nije raskomadala Rusija, koju bi također onda trebali obnoviti i vratiti Poljskoj.

Hrvatski domoljubi bi trebali formirati međunarodnu antiboljševičku frontu jer nam Sabor sa svim ovim leftardima i predstavnicima Crvenog Moloha izgleda kao zasjedanje Treće internacionale – Kominterne. Ne zaboravimo ni velike stratege koji se oglašavaju u zadnje vrijeme čiji je mentalni sklop komunizma upisan u njihov DNK.

Tipični štabni oficiri koji su vodili rat kilometrima iza prve crte. Nisu veliki stratezi pobijedili u Domovinskom ratu nego dečki na prvoj crti jer se ginulo na taktičkoj razini. Pseudopovjesničari i rusofili nemaju pravo nama tumačiti povijest. Neka se vrate u Beograd po zubalo.

Kako netko može vjerovati KGB-ovcu Putinu koji govori o Bogu dok u isto vrijeme granatira civilne ciljeve i ubija žene i djecu. To je isto kao da Manolić priča o obraćenju, a za kosti njegovih žrtava se ni dandanas ne zna. Takvima je Putin narodni heroj i mirotvorac koji ne vrši agresiju već je kao navjestitelj mira došao u posjet Ukrajini na sok i kolače, kao što je i ’91 agresor svratio kod nas samo na sok i kolače pa iza sebe ostavio na stotine žrtava.

Jugokrkani još i danas tvrde kako je DR bio samo građanski rat u kojem su Hrvati pružali otpor umjesto da su ljubazno i bez pogovora dopustili stvaranje Velike Srbije. Iz Jugoslavije oni mogu, ali Jugoslavija iz njih nikako.

Izvor: PDN/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.