GENERAL GLASNOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: ‘Najveći ratni huškači nisu osjetili rata’

04.02.2022. 14:05:00

Hrvatski general Željko Glasnović svojom je posljednjom analizom našeg društva oduševio brojne pratitelje s društvene mreže koji, ako je suditi po njihovim reakcijama – potpisuju svako njegovo slovo. Ovoga puta njihov omiljeni general poznat pod nadimkom “Glava”, pozabavio se Hrvatima koji imaju moć, a za koje on tvrdi da zemlju vode do potonuća.

Svoj status, Glava je započeo citatom “Moj narod gine jer nema znanja“:

“Živimo u vremenu laži, obmane i masovne medijske manipulacije. Izvori su uvijek isti – netalentirana piskarala, udbasluge i nasljednici tifusarskih kadrova iz starog, jedno-partijskog režima. Laž i obmana su im i dalje glavno sredstvo protiv istine. Jedan od simptoma njihove manipulacije i laži koja se nalazi u njihovim kriminalnim komunističkim kromosomima je selektivna amnezija. Njima se nikad ne smije vjerovati jer njihove tvrdnje nikada ne sadrže istinu, nemaju ni uporišta ni argumenata, samo laž, manipulaciju i obmanu. Oni su prihvatili hrvatsku državu ne zato što su je voljeli nego radi golog opstanka. Njima će uvijek svaka hrvatska država biti ‘magnum crimen’”.

U nastavku kaže kako je zastrašujuće da danas “ovakvi karakteri recikliraju komunističku propagandu i laži kao neupitnu istinu.”

“Moj narod nije prošao katarzu”

“Komunisti u saboru to upotrebljavaju kao dimnu zavjesu da prekriju zločine protiv vlastitog naroda. Oni su bili sudionici najveće i najubojitije ideologije u povijesti čovječanstva – boljševičkog sotonizma. Ne smijemo dozvoliti da nas lažima zatruju redizajnirani komunisti, udbaši i perverzno političko plemstvo koje je dovelo Hrvatsku do propasti. Hrvatsko društvo ni desetljećima nakon smrti jugoslavenskog vođe i komunističkog diktatora Josipa Broza Tita nije prošlo istinsku katarzu i oslobodilo se kulta ličnosti koji traje više od 70 godina. Znanje i svijest ljudi o povijesnim zbivanjima jedan je od preduvjeta da se izbjegnu slični zločini u budućnosti. Dapače, moralna procjena i osuda počinjenih zločina igraju važnu ulogu u edukaciji mladih naraštaja. Lažne informacije, utemeljene su na nepostojećim ili iskrivljenim činjenicama koje imaju za cilj zavaravanje i manipuliranje narodom. Time se teži postizanju određenih ciljeva, vršenju utjecaja na političke odluke i pogodovanju gospodarskim interesima.”

Glasnović je ustvrdio da su nam domovinu oteli “kadrovi čiji bi sustav vrijednosti, u svakoj normalnoj državi bio pravno i krivično gonjen.”

“Ništa bez lustracije”

“Nije do njih, do nas je! Do kada ćemo šutjeti i pognute glave zatvarati oči pred zlom? Do kada ćemo se klanjati i dodvoravati nasljednicima bivših kadrova? Zar nam ništa nije sveto? Zar mislimo da se povijest iz koje očito ništa nismo naučili neće ponoviti? Dok se u Hrvatskoj ne izvrši dekomunizacija mi nećemo imati hrvatsku državu. Da bi izašli iz mentalne baštine Jugoslavije potreban je lijek zvan lustracija i duhovna obnova hrvatskoga naroda. Hrvatska i Slovenija su jedine postkomunističke države u EU koje nikada nisu izvršile lustracijski zakon. To je liga militantnih ateista. Dok je u Bugarskoj Komunistička partija proglašena kriminalnom organizacijom, u Hrvatskoj su pripadnici te kriminalističke organizacije i njihovi mentalni nasljednici preuzeli sve poluge vlasti”, napisao je Glasnović i sve zaokružio vojničkim žargonom i Orwellovim citatom:

“Dok su nekada svi bitniji vojskovođe bili na bojnim poljima izravno među svojom vojskom i borili se rame uz rame, danas više nije takav slučaj. Dapače, najveći ratni huškači i spletkaroši često nisu ni osjetili rata već iz svojih udobnih fotelja upravljaju sudbinama svojih stanovnika i pregovaraju s neprijateljem iza zatvorenih vrata. “



Izvor: dnevno.hr/Foto:Facebook

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.