GENERAL GLASNOVIĆ: Imala je samo 17 godina. Nad njom se stravično iživljavalo i brutalno je silovalo 42 partizana

17.05.2023. 20:54:00

Na današnji dan, 1945. godine, kao dio  Bleiburškog masakra  u Donjoj Koruški na monstruozan način ubijena je slovenska djevojčica Frieda Paulitsch (Pavlic). Imala je samo 17 godina.

Odbila je poslušnost i nije se htjela pokoriti partizanima. Došlo je do svađe i djevojka je proglašena špijunom. Nad njom se stravično iživljavalo i brutalno je silovalo 42 partizana.

'Osloboditelji' su je nakon toga izmučenu odveli u šumu, ubili i raskomadali na dijelove, potom skuhali i pojeli u gulaš koji su poslužili kao začinjenu solju, paprom i paprikom da se ništa ne bi osjetilo.

40 godina nakon nestanka 17-godišnje kćeri Friede, njezinoj majci Mariji Paulitsch jednog dana stiže pismo adresirano na njeno ime bez pošiljatelja u kojem stoji napisano priznanje o monstruoznom zločinu i ubojstvu njene kćeri. Pismo je poslao svećenik PK kojem je partizan koji je osobno sudjelovao u tom gnjusnom zločinu na samrti priznao i ispričao što je napravio.

Svećenik nije imao saznanja tko je obitelj ubijene djevojke, nego je pismo poslao nasumce gospođi Mariji samo zbog istog prezimena u nadi da će se tajna nestanka nesretne djevojke tako rasvijetliti, ne znajući da ga šalje upravo majci mučene, silovane i ubijene djevojke, koja je okončana na takav bestijalan način.

Čovjek bi pomislio da je već vidio vrhunac svakog zla kojeg je ljudski um u stanju smisliti, da goreg nema i ne može biti! Nažalost, ovaj monstruozni zločin koji ledi krv u žilama podsjeća nas da granice zla ne postoje.

Ovaj slučaj tek je jedan u nizu zlodjela partizana i pristaša komunističkog režima tijekom i nakon II. svjetskog rata. Slovenija kao ni Hrvatska do danas nije provela lustraciju premda su tisuće Slovenaca, te čak 226 svećenika, stradali od ruke partizana.

U tipičnoj maniri Titovih zločinaca, ime Friede Paulitsch partizani su poslije rata uklesali na partizanski spomenik, kao žrtvu nacista.

U Kumrovcu će ubrzo biti organiziran  bal vampira  na kojem će slaviti krvavog bravara i ovakve monstruozne zločine dok mi indiferentno sjedimo u svojim naslonjačima i čekamo da nam netko drugi izbori slobodu.

Izvor: crodex.net/Foto: Screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.